A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A FvckUp történeteké volt a főszerep az Office XPO második napján

A tegnap elstartolt OfficeXPO mai, második napján az előadók ritkán hallott történetekkel álltak színpadra.

A FvckUp Day keretében beavatták a közönséget azokba a bakikba, amikbe a mindennapi irodai élet vagy a felújítás, költözés során botlottak. A sokszínű megszólalói palettán találkozhattunk a bérlői, üzemeltetői és szolgáltatói szektor képviselőivel is, akik tanulságos saját példákon keresztül támasztották alá, hogy hibázni nem bűn.

A reggeli megnyitón Tóth Gergely, a FvckUp Day szakmai partnereként működő HR Fest alapítója és a FvckUp Nights franchise budapesti tulajdonosa is erre hívta fel a figyelmet, valamint a fejlődő szemlélet fontosságára. Ez segít ugyanis átlendülni a nehéz helyzeteken, illetve a tanulásban, ami a fejlődés alapköve.

Félrekalkulált időzítések, hiányos információátadásból eredő meglepetések, fókusztévesztés, egy elírásból adódó sokmilliós veszteség, bizalmatlanság, elégedetlen munkatársak, vezetői figyelmetlenségek – ezekről és a megoldásokról hallhatott ma a közönség.

A hazánkban még szokatlanul magas színvonalú kiállítói standokkal körbevett nézőtéren nem csak a szakma képviselte magát, hanem számos diákcsoport is érkezett az ország távoli pontjairól is. A jövő munkavállalói és tanáraik ugyanis úgy gondolták, hogy itt a helyük, ha az irodapiac legjobbjaitól szeretnének tanulni.

A rendezvény második napja tehát sikeresen zárult.

Azok, akik esetleg eddig még nem jutottak ki, hogy megnézzék a kiállítókat, a szombati napon még megtehetik. A harmadik napon a családbarát munkahelyeké lesz a főszerep, ugyanis az immár 10 éves Az Év Irodája verseny szervezői idén először kihirdetik majd Az Év Családbarát irodája címet is. A díj apropóján a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal együttműködve olyan programmal készülnek, ahol a felnőttek mellett a gyermekeket is szívesen látják. Amíg a szülők az előadásokat hallgatják és az izgalmas standokkal ismerkednek, a kicsik részt vehetnek a #mutiholdolgoznál alkotói pályázaton, melynek eredményét délután 3-kor hirdetik majd ki.

Ha dolgoztál már irodában, akkor azért, ha még nem, akkor azért – ha még nincs gyermeked, akkor azért, ha viszont már van, akkor azért érdemes kimenni. Röviden ott a helyed! :)

Jegyvásárlás ITT