A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Google garázsvilága Amszterdamban

Az irodablog szinte már pironkodik, de aztán széttárjuk a kezünket: mit tehet lenni, ha ezek a Google-irodák ennyire fantasztikusak. Be kell őket mutatni, így megszemélyesítve, mert ezeknek igenis lelkük van!

Ráadásul nem elég, hogy Google, hanem még Amszterdam is, ami egy igazán legendás és különleges város. Ebből aztán csakis valami nagyon jó sülhet ki, és valóban jó is lett. A D/DOCK tervezőit a garázskoncepció ihlette, hiszen anno Larry Page és Sergey Brin egy ilyen autókuckóból indította el világbirodalmát. Fura elemek egész sora reprezentálja a mezítlábas hőskorszakot, elég csak a lakókocsira vagy éppen a graffitikkel telepingált téglafalakra gondolni.

A fenntarthatóság persze fontos szerepet játszott az iroda újraformálásában, így a már meglévő bútorok, munkaállomások és a konyhaelemek a felújítás után szintén hasznosultak. A tervezők olyan anyagokat használtak, amelyek nem toxikusak, mindemellett az energia- és vízfogyasztás csökkentésére is törekedtek. Minden emeleten található egy központi mag, amely köré települnek az egyes divíziók munkaállomásai, a közösségi terek, a meeting helyiségek vagy éppen a kis teakonyhák. Minden íróasztal az ablakokhoz közel helyezkedik el, így a munkatársak 180 fokos városi kilátásban is gyönyörködhetnek.

Mindemellett a helyi „specialitásokra” is nagy hangsúlyt helyeztek, így minden emeletnek megvan a saját holland jellegzetessége. Van ahol például egy amszterdami kávézó falát építették be, a recepció egy szállító konténer, a lakókocsi a holland nyaralók tipikus közlekedési eszközére asszociál, míg a királyi szimbólum a logóban is Németalföldre utal. Coen van Dijck, a D/DOCK ügyvezetője igen optimistán és elégedetten nyilatkozott a kész munkájukról: „boldogság, komfort, rugalmasság, relaxáció, kiegyensúlyozott táplálkozás, napfény, friss levegő és vizuális ösztönzés – mindezek a jellemzők teszik a Google-irodát egészséges munkahellyé.”

 

Fotók: Alan Jensen