A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A JLL irodakialakítása is pályázik Az Év Irodája címre

A JLL Projektmenedzsment részlege végezte a világ egyik vezető biotechnológiai kutató és gyógyászati vállalata, a Thermo Fisher Scientific új multifunkcionális globális üzleti szolgáltató központjának irodakialakítását.

 

 

A JLL Projektmenedzsment részlege végezte a világ egyik vezető biotechnológiai kutató és gyógyászati vállalata, a Thermo Fisher Scientific új multifunkcionális globális üzleti szolgáltató központjának irodakialakítását. Az Advance Tower irodaház új bérlője 2018 november végén vette birtokba a mintegy 3.000 négyzetméteres kialakított irodaterületet végleges formájában.

Hivatalosan is átadásra került a Thermo Fisher Scientific 3.000 négyzetméteres globális üzleti szolgáltató központja a Váci úti irodafolyosón. A Thermo Fisher Scientific, a világ vezető biotechnológiai kutató és gyógyászati vállalata a tudomány szolgálatában, mely világszerte több mint 70.000 embert alkalmaz. A cég új budapesti központjának feladata a vállalat európai pénzügyi és ügyfélkapcsolati tevékenységének biztosítása. Az Advance Towerben lévő iroda megnyitásában a JLL fontos szerepet játszott,  a vállalat a JLL Bérlőképviseleti szolgáltatásának segítségével találta meg a számára megfelelő épületet, az iroda kialakítását pedig a vállalat Projektmenedzsment részlege végezte.

A megbízó számára fontos volt, hogy a kollégák ergonomikus munkakörnyezetben dolgozhassanak, ezért a kialakítás során számos szempontot vett figyelembe a JLL csapata. A 250 munkaállomást egyedileg, motorosan állítható magasságú asztalból, minden pontján a használó adottságainak megfelelően változtatható, kifejezetten padlószőnyegen való gurításra tervezett kerekekkel felszerelt székből, munkaállomásonként két monitorból és további kényelmi IT eszközökből állította össze. Nem csak a felszereltség, de közösségi helyek kialakítására is különös figyelmet fordított a kivitelező. A modern „community space" lehetőséget nyújt, hogy a kollégák megmozgathassák a tagjaikat munka közben, továbbá az egyik emeleten „kismama szoba" található, ahol az édesanyák intim környezetben, elkülönülve az iroda zajától tudják ellátni gyermeküket.

Jelenleg az irodában dolgozók száma 150 fő, melynek dinamikus növekedését az irodai környezet egyértelműen támogatja. Az új iroda a kor követelményeinek maximálisan eleget tesz, a vállalat „Az év irodája" pályázaton is versenybe száll több neves induló között.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!