A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A járvány miatt online díjátadón hirdették ki a 10 éves Az Év Irodája győzteseit

A 10 éves Az Év Irodája versenyen a független szakértőkből álló zsűri 175 pályázat közül választotta ki a legjobbakat. Számos egyedi belsőépítészeti megoldás is helyett kapott idén, például egy régi felvonógyár helyén vagy egykori nagykövetségi épületben kialakított iroda. 12 győztest hirdettek ki, beleértve azokat a különdíjasokat is, akik egyik meghirdetett kategóriába sem illeszkedtek teljesen, mégis elismerésre méltó pályázatot nyújtottak be. A szervezők kiemelten fontosnak tartják az édesanyák munkaerő-piaci újraintegrálását, ezért a verseny 10 éves történetében először díjazták a családbarát irodákat.

Telekom-székház

Az Év Irodája hazánk legnagyobb független ingatlanszakmai versenyeként jól tükrözi a magyar irodakultúra fejlődését az elmúlt évtizedben. Kijelenthetjük, hogy ez az időszak túlzás nélkül felért egy irodaforradalommal, hiszen gyökeresen átalakultak a hazai irodák, megváltozott a munkakultúra. A győztes pályázók a globális trendek tekintetében is megállják a helyüket, hiszen kiemelt figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, a zöld minősítésekre és a munkavállalói jóllétre is, valamint előszeretettel alkalmaznak okos megoldásokat a munkavállalói élmény fokozása érdekében. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzethez alkalmazkodva a jubileumi díjátadó eseményt online közvetítették, a győzteseket pedig videóhívással kapcsolták élőben.

“A járványhelyzet mindannyiunk számára új helyzetet teremtett, de úgy gondolom, a munkatársaknak egészen felemelő érzés lesz majd visszatérni a győztes irodákba. A jövőben a munkakörnyezet kialakításakor új szempontokat is figyelembe kell majd venni, erősödhet az a tendencia, hogy az irodák kialakításakor elsődleges lesz a tér munkatársakra és a munkahelyi kultúrára gyakorolt hatása, és a cégek sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészségesebb irodákra és bútorokra. A home office elterjedése és a gyors létszámváltozások miatt rugalmasabb, aglis irodaterek fognak kialakulni” - emelte ki Fodor Dániel, a verseny főszervezője.

TransferWise

A jubileumi díjátadón Az Év Irodája Design díjat a Positive Adamsky reklámügynökség nyerte el. Az egykor a Vietnámi és Szudáni Nagykövetség épületeként működő teret példaértékű minőségben sikerült a mai kor igényeihez igazítani.  A szervezők nagyon fontosnak tartják az édesanyák munkaerő-piaci újraintegrálását, ezért a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal közösen, a verseny 10 éves történetében először díjazták a családbarát irodákat. Újvári Enikő, a Mozgalom alelnöke kiemelte, hogy a győztes kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy a fizikai térben és a vállalati kultúrában is megjelenjenek a szülőket támogató elemek, például a rekreációs szobák vagy a gyermek birodalmak. Az Év Családbarát Irodája kategória győztese a Magyar Telekom és T-Systems székház lett.

Az épületegyüttes a szintén először átadott, Az Év Irodája Vállalati Székház díjat is elnyerte, ugyanis mind tömegében, mind méretében, mind belsőépítészeti és munkakultúra megoldásaiban az elmúlt tíz év irodapiaci forradalmának esszenciája, vagyis kiválóan összefoglalja azokat a törekvéseket, amelyeket Az Év Irodája is képvisel immár egy évtizede. A Kisvállalati díjat elnyerő All You Can Move SportPass modern irodája remek összhangot képez a klasszicista stílusban épült YBL-Palotával.

Szerencsére a magyar irodapiac fejlődése töretlen, hiszen nem csak új irodákat ismerhettünk meg, hanem a már működő munkahelyek is innovatív megoldásokkal bővülnek. Ezt a verseny szervezői Az Év Irodája Evolúciós Díjjal is szerették volna kifejezni, amelyet a TETRA PAK nyert el. Másik érdekes trend, hogy a szakmai szolgáltatók is olyan munkahelyeket alkotnak, amelyek show roomként, virtuális laborként működnek, így a cégek testközelből ismerhetik meg az irodakialakítási lehetőségeket. Ezt a törekvést ismerték el a szervezők Az Év Az Év Irodája Szakmai díjjal, amelyet a FITOUT iroda nyert el. Míg Az Év Belsőépítész cége díjjal a Pyxis Nautica Építészirodát jutalmazták.

All You Can Move

A 2019-es Az Év Irodája Díj nyertesei

Az Év Irodája Kisválallati díj: ALL YOU CAN MOVE Iroda – Nyári Attila Design

Az Év Nagyvállalati Irodája: TransferWise – DVM Design

Az Év Design Irodája: Positive Adamsky HQ – Törőcsik Ferenc

Az Év Családbarát Irodája: Magyar Telekom és T-Systems székház – Tiba Építész Stúdió

Az Év Irodája Evolúciós Díj: ABW Office Space for TETRA PAK – LEVEL UP Office Design

Az Év Közösségi Irodája: HubHub Budapest – Mádi Láncos Studio Kft.

Az Év Belsőépítész Cége: Pyxis Nautica Építésziroda Kft

Az Év Vállalati Közösségi Tere Különdíj: Microsoft Bistro & Lounge

Az Év Családbarát Közösségi Tere: Myhive playground gyermekmegőrző

Az Év Irodája Szakmai díj: FITOUT Zrt.

Az Év Irodakivitelező cége: FITOUT Zrt.

Az Év Irodája Vállalati Székház díj: Magyar Telekom és T-Systems székház

További információ: https://azevirodaja.hu/verseny/2019

Az online díjátadó az alábbi linken megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=fzfDAWn2ceA

Positive Adamsky