A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A jövő irodája Skandináv erdő stílusban

Skandináv erdő hangulatban született újjá a Kinnarps legújabb trendeket felvonultató bemutatóterme, amelyet a hasonló tematikára épülő „Woodland Party” keretében mutattak be a nagyközönségnek. A dinamikusan változó üzleti környezethez alkalmazkodva a svéd irodabútor-specialista terei folyamatosan megújulnak, bemutatva az aktuális trendekre épülő jövő irodáját, hiszen a hatékony munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele az inspiráló munkakörnyezet.

Sokszor szó esik napjainkban a tevékenységalapú munkavégzésről, mely fogalom napról napra jobban összeforr a cég Next Office koncepciójával, amelyet a Kinnarps csapata saját irodáján tesztel. E megújult showroom különlegessége abban rejlik, hogy három funkciót tölt be egyszerre: interaktív bemutatóterem, ami egyben irodatér, ezen felül a Jarl konferencia központba érkező több száz vendégei naponta teszteli a Kinnarps irodai megoldásait.

A jövő irodájához a Skandináv erdőkön át vezet az út

Svéd vállalathoz hűen a földszinti terek tematikája a természet közeliségre épül. A hatalmas felületeken alkalmazott erdőmintás tapéták, játékos akusztikai kiegészítők és a bútorok anyag- és színválasztéka a skandináv erdők hangulatát idézik.

Az emeletre érve a Kinnarps Next Office koncepciójában fontos szerepet játszó funkcionális terek harmonikus keveréke nyűgözi le a látogatót. Az egyedi receptúra alapján kialakított munkakörnyezet ugyanis a dedikált munkaállomásokon kívül kreatív tárgyalószigeteket, csendes zónát, könyvtárszobát, „touch down” munkaállomásokat, break-out tereket és nyitott konyhát foglal magába.

„Az ABW koncepció lényege, hogy cég specifikus, hiszen az egyes aktivitásokhoz különböző terekre van szüksége például egy ügyvédi irodának vagy egy reklámügynökségnek. A minden cég esetében egyedi koncepció, többlépcsős felmérésünk eredménye. Ha hatékony és motiváló munkakörnyezetet szeretnénk, fontos, hogy a valós igényekre alapozzunk. Mindent először önmagunkon tesztelünk, hogy utána hitelesen, tapasztalatokkal felvértezve kínálhassunk megoldásokat a partnereink számára is” – mutatja be a koncepció lényegét Turóczi Ildikó értékesítési vezető.

A jövő irodatrendjeire a mobilitás, rugalmasság és az organikusan alakítható környezet a jellemző. Azonban egyvalami rögtön szembetűnik, amint belépünk a Kinnarps bemutatótermébe, ez pedig az otthonosság.

A Kinnarps nem csak stílusában hozza el a svéd bútorok melegségét, de szolgáltatásaival is megteremti az ügyfélközpontú, mély, személyes kapcsolatokon nyugvó partnerséget. A bútorokat a cég alkalmazottai is nap, mint nap használják, így a bemutatóterem nem csak a céges partik alkalmával, de a mindennapokban is tele van élettel.

Fotók: Jaksa Bálint