A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A jövő munkakörnyezetének legtrendibb színei, anyagai

Az irodai környezet legmeghatározóbb elemei a bútorok, melyek fontos tulajdonságai a színük és az anyaguk. Lássuk, melyek a legnagyobb trendek most a piacon!

A Kinnarps fenntartható kínálatában minden iroda megtalálja a nekik legjobban tetsző anyagokat, a színek és minták széles választékával a klasszikus eleganciát kombinálja a legújabb irányzatokkal. Legújabb színeiket építészekkel és belsőépítészekkel közösen találták ki. Felkértek néhány vezető szakembert, hogy vegyenek részt egy workshop-sorozaton, a feladatuk pedig az volt, hogy segítsenek új színeket vinni a máka kínálatába. Ez az együttműködés kilenc új szövetet eredményezett.

"Mindig a tervező, gyártó és marketing részlegeinken átívelően végezzük a munkánkat, hogy holisztikus összképet kapjunk. Ezúttal úgy döntöttünk, külsős építészeket, belsőépítészeket és tervezőket is bevonunk már egészen a folyamat elején, hogy megtudjuk, mik a szín- és anyagbeli elvárásaik." - mondta Christina Wiklund, a Kinnarps Szín- és Anyagvéglegesítési Menedzsere.

A kiválasztási folyamat a következőképpen nézett ki: Christina 200 különböző széket kárpitozott be különböző szövetekkel, amelyekből a meghívott építészeknek, belsőépítészeknek és kereskedőknek választaniuk kellett. A székek száma minden workshop után csökkent. A kora őszi skillingarydi fináléra a Tengbom, Wingårdhs, Krok & Tjäder, Semrén & Månsson, Spectrum, Note és White irodák építészeit, a Howl Designstudio, Idesign, Propeller és Brodbeck Design tervezőit, valamint Hildur Blad belsőépítészt és bloggert hívták meg. 

"A 200 eredeti székből 30 maradt, mindegyik eltérő szövettel kárpitozva. Egy divatbemutató stílusában prezentálták őket, mielőtt a végső döntésekre sor került. Végül kilenc szövet maradt fenn a rostán, amelyek el is foglalták méltó helyüket a Kinnarps Colour Studio-ban. De elárulhatom azt is, hogy kínálatunkat folyamatosan fogjuk új színekkel, anyagokkal, valamint fatípusokkal frissíteni." - mondja Christina.

Christina egyformán elégedett mind a kilenc szövettel, de ettől függetlenül ki szeretne emelni hármat: A Liv-et, ami úgy néz ki, mint a klasszikus vászon, de valójában rendkívül funkcionális TreviraCS szövet; Az Art deco ihlette, trendi, halszálkamintás Foxot; és a Steelcut Trio-t mivel ez évek óta rendkívül népszerű az építészek között. A kilenc legújabb szövet idén tehát: Step melange, Rustico, Fenice, Liv, Capture, Fox, Bardal, Synergy, Steelcut.

A Kinnarps a meglévő kollekciót három évente frissíti, és most 2017-ben ennek ismét elérkezett az ideje. Mind nagy, mind kis projektekben tapasztalatot szerzett embereket vontak be a projektbe, hogy jobban rálássanak, mire van szükség a piacon. A hátteret adja ehhez az a trend is, hogy a vállalatok, szervezetek márkájának és identitásának egyre fontosabb elemévé válik a belsőépítészeti tervezés, nem utolsó sorban a fiatal munkavállalók megnyerése érdekében. 

"Egyértelmű növekedést látunk piacainkon az építészek, belsőépítészek iránti kereslet terén, így az eddiginél is fontosabb lett számunkra a velük való együttműködés. Szeretnénk megérteni szükségleteiket, hogy mindazt biztosítani tudjuk számukra, amire a hatékony munkához szükségük van." - meséli Christina.