A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A JWT irodája Párizsban. Barlangok és meteorit

Mathieu Lehanneur még 2011-ben tervezte újra a JWT párizsi irodáját, amely organikus, tiszta és friss munkakörnyezetet teremt a dolgozók számára. Barlang, meteorit és egyéb őrültségek.

A JWT egy New Yorkban székelő kommunikációs multiügynökség, amelynek több mint 200 irodája van 90 országban. A cég 10 ezer alkalmazottjával igazán meghatározó szerepet tölt be a világ reklámiparában, miközben történelmi múltra tekint vissza, hiszen 1864-ben alapították. Olyan ügyfelei vannak többek között, mint a Bayer, a Ford, a Nestlé, a Nokia, a Shell vagy éppen az Unilever. Ekkora volumenű céghez igazán illeszkedik a párizsi irodájuk, amely hamisítatlan „franciásra” sikeredett. Mathieu Lehanneur egy igazi kísérletező, akinek kreatív koponyáját nagyszerűen hasznosította a JWT. Az új és izgalmas dizájn reflektál a kortárs munkastílusra, valamint a professzionális kommunikációs technológiáknak biztosít különleges helyiségeket. Gyakorlatilag az egész JWT-iroda egy csaknem 1000 négyzetméteres játszótér, ahol a modern kommunikációs csatornákat és szimbólumokat maximálisan hasznosították.

Nem csak a kialakítás eredeti a különleges tereptárgyakkal kombinálva, hanem a 21. századi munkafilozófiák is megjelennek a falak között. Így például a demokratikus munkakultúra egyik fontos elemeként az elnököt és az igazgatót a földszinten helyezték el a közösségi tér közelében, és nem dugták el valami elefántcsonttoronyban. A második újdonság, hogy a cég „digitális érzékenységét” fejezik ki a barlangszerű tárgyaló szobák, amelyek falai papírrostokból készültek. Egyfajta fenntarthatóságot és újrahasznosítást is megvalósítottak ezzel. Különleges színfoltja az irodának, ha a barlangokból nem volna elég, az a kis fekete meteoritra hajazó műalkotás, amely vonzza a látogatókat. Az antidizájnos, mágneses darab mintegy bárként funkcionál, ahová letehetjük az itókánkat vagy egy almát, és ahová lecsüccsenhetünk egy kis időre. Szóval itt a káosz tudatos tervezés eredménye, Párizs meg Párizs.

Fotók: Véronique Huygue