A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A Kinnarps House egyedi világa

Vajon mi történik akkor, ha Európa első számú irodabútoros cége alakítja át saját irodáját? Nézzük meg és tanuljunk!

A Kinnarps 1300 négyzetméteren alakította ki Váci úti főhadiszállását, mely egyszerre bemutatóteremként, irodatérként és konferenciaközpontként is működik. „Formabontót alkotni hazai pályán nem nehéz feladat, 3 funkciót egy térbe integrálni és aktivitás alapú munkavégzésre váltani már annál izgalmasabb kihívás.” A irodatrendek terén igen csak jól tájékozott csapat az aktív, flexibilis munkavégzésre helyezte a hangsúlyt, ehhez igazodva álmodták meg az új irodabelsőt is. Minden tér igény szerint változtatható, a berendezés bármely eseményhez alkalmazkodik. Acél az volt, hogy az iroda idomuljon a dolgozói igényekhez, ne pedig a munkatársak az irodához – így a kollégák hatékonyan és inspirálóan végezhetik munkájukat. A flexibilisen alakítható bemutatóterem mellett fix és szabadon elfoglalható munkaállomásokat, és állítható magasságú asztalokat helyeztek el a még rugalmasabb munkavégzés érdekében.

Gömbölyű formák, kellemes pasztellszínek, újrahasznosított, környezetbarát anyagok, élőnövények és mohafal jellemzik a teret. A letisztult svéd dizájn tökéletes kiegészítői a finom rózsaarany díszítőelemek és a LUMAS Budapest fotóművészeti galéria kortárs alkotásai, melyek még egyedibbé teszik az iroda arculatát. A terek nyugalmáról és megfelelő zajszintjéről hangelnyelő paravánok, hangszigetelt beszélgetőbokszok és falra szerelt akusztikai panelek gondoskodnak. A változatos világítótestek nemcsak hangulati- és díszítőelemek (bár nagyon esztétikusak), hanem a belógó fényforrások segítik a kollégák koncentrációját. Az esztétikailag és vizuálisan is igényesen megkomponált belső terek visszaadják a cég „Better at work” filozófiáját, és egyben inspirálják a dolgozókat.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.