A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A kreativitás csak úgy ordít erről az irodáról!

Neoncsövek, bisztróhangulat és multifunkciós terek jellemzik a Roar irodáját, vagyis játékterét, melyet száz százalékban a kollégák munkavégzési szokásaihoz alakítottak.

A Roar csapata fiatal biztosítási és pénzügyi tanácsadókból áll, akiknek fontos, milyen környezetben dolgoznak. Lássuk, hogyan definiálják ők a novemberben birtokba vett irodájukat!

„A munkavégzésünk nem helyhez kötött, és a saját időbeosztásunk szerint dolgozunk, így nem egy szoros értelemben vett irodára, hanem igazi játéktérre volt szükségünk, ami szinte párhuzamosan épült a céggel. A Roar munkatársainak átlag életkora 26 év, a cég mind szolgáltatóként, mind munkáltatóként az új generációs fiatalokat kívánja megszólítani, folyamatos képzéseket és eseményeket szervez. Olyan környezetet akartunk teremteni, ami vonzó az Y és Z generáció számára leendő csapattagként és ügyfélként egyaránt.

Tükrözi azt, amilyenek mi magunk is vagyunk, nyitottak és merészek, ezt a vibráló, harsány színeinkkel, matricázható kenuval, írható fallal és brand elemeink használatával próbáltuk elérni.

Megtalálható a játéktérben bisztró hangulatot idéző tér, nagyobb open office hatású színes, párnás paddal körbevett babzsákos rész, ami kiválóan alkalmas a havonta megrendezett meetupjaink, rendezvényeink lebonyolítására. Mindezeken felül két munkaállomásos szoba biztosítja a nyugodt, kreatív gondolkodást, illetve két kisebb tárgyaló, melyek alkalmasak ügyféltárgyalásokra. Kialakítottunk továbbá egy nagyobb méretű tárgyalót is, ahol a belső tréningjeinket, vezetői megbeszéléseket bonyolítjuk le.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!