A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A Kreatív Mozi Műhely kreatív irodája

Nem gondoltuk volna, hogy a tavalyi filmes nevezőnk, a Mozinet után még egy filmiparban tevékenykedő irodát köszönthetünk az idei mezőnyben! Olvassuk el a Mozi Műhely történetét, akik nagyon sokat melóztak azért, hogy a mostani irodájuk elnyerje végleges formáját.

A Kreatív Mozi Műhely Kft. 1999-ben családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, mely leginkább filmek, reklámok, fotózások és videoklipek berendezésével foglalkozik. A vállalat fejlődése bővüléshez vezetett, így immár 11-en dolgoznak a cégnél, főleg fiatalok. Érdekes látni, hogy a fiatalabb generációk hogyan hatottak a munkatér kialakítására ebben az esetben.

Munkájukat 2300 négyzetméteren végzik, azonban ehhez tartozik egy 870 négyzetméter alapterületű kelléktár is. Eleinte a raktár szolgált egyben irodaként is, így hatalmas lépés volt, mikor a szomszédos irodaházban kibéreltek egy irodarészt. Mivel a helyiség bérlemény, így főleg a mobil bútorokra helyezték a fókuszt, valamint az is fontos volt, hogy egy esetleges költözés esetén könnyen az eredeti állapotára lehessen visszaállítani az irodát.

Az iroda kialakításánál az volt a cél, hogy kis költésvetésből egy kreatív, reprezentatív, ám otthonos környezetet hozzanak létre. Saját ízlésük szerint alakították ki a tereket, ahol az indusztriális elemek keverednek vintage darabokkal. Sok természetes fény, rengeteg növény és letisztultság jellemzi az irodát. A pihenőszoba pedig tényleg teljesen olyan, mint egy nappali!

Ha tetszett az iroda, EZEN A LINKEN lehet rájuk szavazni.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!