A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A Kuehne+Nagel így rendezkedett be Amerikában

A VeenendaalCave nemrég fejezte be a Kuehne + Nagel logisztikai szolgáltató közel 20 ezer négyzetméteres központjának kialakítását Atlantában, amely egyben raktár és disztribúciós központ is.

A Kuehne + Nagel amerikai expanzióját jól érzékelteti, hogy az új központjuk alapterülete közel a duplája a korábbi munkahelyüknek. A világ egyik vezető logisztikai szolgáltatójának új főhadiszállásán nagy értékű árukészlet raktározására is lehetőség nyílik a magas színvonalú biztonsági rendszer segítségével, miközben a gyógyszeripar szigorú követelményeinek is megfelelnek. A cégközpont karakterét meghatározza a két szintes lobby, amelyben a nyitott lépcsőház és a recepció látványos világa fogadja a látogatókat. A VeenendaalCave munkája során arra törekedett, hogy a cégre jellemző elemek határozzák meg a belső tereket, a bútorzatot és az anyaghasználatot.

A cég logójának karakteres megjelenése a látogatók és a partnerek retinájába „égeti”, hogy hol is vannak éppen. A narancssárga és a kék színek kontrasztja pedig a hatalmas csarnok igazi szervezőelve. Nyitott, transzparens terek mindenütt, amelyek igazán méltó atmoszférát teremtenek egy logisztikai szolgáltató számára. Egyébként a céget 1890-ben August Kuehne és Friedrich Nagel alapította Brémában, és azóta is a Kuehne család birtokolja a vállalat részvényeinek többségét. Ma több mint 60 ezer főt foglalkoztatnak 100 országban mintegy 1000 helyszínen. A tengeri-, a légi- és a szárazföldi szállítmányozásban előkelő pozíciót foglalnak el világszerte és Európában is. Jelenleg az USA-ban, Kínában és Dél-Amerikában terjeszkednek.

Fotók: Brian Gassel