A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 2. rész - Budapest Pont

Második részünkben egy egyedi közösségi térrel foglalkozunk, mely funkcióját tekintve eltér az eddigiektől. Itt nem rendszeres a dolgozók részvétele, hanem inkább alkalmi projekteket és előadásokat lehet tartani.

A Budapest Pont nem egy klasszikus értelemben vett közösségi iroda, hanem egy olyan tér, mely különféle kreatív ötleteknek ad otthont. Előadások, prezentációk, kiállítások és kulturális projektek helyszínéül szolgál. A Királyi Pál utcában található tér mindenki számára nyitott, szívesen vár mindenféle elképzelést az ismeretterjesztő előadásoktól kezdve a művészeti- és közösségi kezdeményezéseken át a szakmai prezentációkig. A szokásos startup előadások helyett a lakossági igényeket próbálják kielégíteni a színes és változatos programokkal. A Budapest Pont létesítésének célja az volt, hogy egy olyan közösségi találkozóhelyet alkossanak meg, mely a kulturális élet alakjait összehozza, különféle innovációkkal lehet találkozni és megfizethető áron van a belváros szívében.

A helyszín sokféle kihasználhatóságának köszönhetően mindenki megtalálja a neki leginkább kedvező programlehetőségeket. A multifunkciós tér a művészeti projekteken kívül alkalmas még baráti összejövetelek, workshopok és céges rendezvények bonyolítására — természetesen a szükséges technikai eszközök is biztosítottak. A hangulatos boltíves pincehelyiség két teremből áll, itt lehet megtartani a különféle előadásokat és programokat. A terem egyedi kinézetét a tégláig bontott szürke falak adják, ez azért is jó, mert nincs egy állandó és meghatározó kinézete a helynek, hanem a programszervetők maguk dekorálhatják úgy, ahogy szeretnék, ami beleillik az előadás vagy a kiállítás arculatába. A kultúrára szomjazóknak érdekes lehet még, hogy itt őrzik a szomszédos Városfal bemutatóteremnek kulcsát, melyet munkaidőben lehet megtekinteni. A tervezett eseményeket közösségi oldalukon lehet nyomon követni.