A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A legkiválóbb munkahelyek között van a Schneider Electric is!

Az employer branding fontosságáról, a márkaépítésről és a figyelmességről már sokszor és sokat írtunk. Íme, egy cég, ahol sikerült megvalósítani mindezeket, és ezzel elnyerni Magyarország Legkiválóbb Vállalatai egyik díját. 

A versenyről és egy korábbi győzteséről már beszámoltunk, most az energiamendzsment és automatizálás nemzetközi szakértőjének elismerését mutatjuk be. Employer branding programjának keretén belül a Schneider Electric kiemelt figyelmet fordít a tudás szinten tartására, illetve fejlesztésére a szakmai pálya minden szintjén. Az ezt célzó képzések sikerét jól bizonyítja, hogy a vállalat a napokban elnyerte a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjat a „Szervezeti és egyéni képességek fejlesztése” kategóriában. Egy ilyen díj különösen fontos a mostani helyzetben, ugyanis a munkaerőpiacon hatalmas küzdelmek folynak a munkavállalók megszerzéséért és megtartásáért. Hazánkban a betöltendő állások száma évek óta folyamatosan növekszik, míg a potenciális dolgozók száma stagnál, illetve csökken. Ilyen körülmények között azok a cégek lehetnek sikeresek, amelyek vonzó ajánlatokat tudnak felmutatni, és a hosszú távú megtartás érdekében az Y- és Z-generációnak különösen fontos tanulási, fejlődési lehetőséget is biztosítani tudják.

Az Investors in People Hungary (IIP) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) a napokban adta át a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai 2017 elismeréseket, amelyekkel a nemzetközi viszonylatban is legfigyelemreméltóbb HR-menedzsment megoldásokat díjazza. A kezdeményezést a két szervezet 2016-ban indította azzal a céllal, hogy követendő példákat állítson a hazai gazdaság szereplői elé, és elősegítse a legkiválóbb gyakorlatok megismertetését, terjesztését.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a humán erőforrás és a munkatársak által képviselt szaktudás vállalatunk legértékesebb vagyona. Éppen ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nálunk dolgozó tehetségeknek ideális munkakörülményeket és ígéretes karrierutat kínáljunk az ehhez szükséges fejlesztési programokkal együtt, és ezt szervesen integráljuk munkáltatói márkaépítési stratégiánkba. Nemrég költöztünk új irodaházba, ahol a legmodernebb rendszerek gondoskodnak a dolgozók komfortos munkavégzéséről. Az inspiráló környezet kialakításán túl pedig az évek alatt olyan átfogó képzési programot dolgoztunk ki számukra, amellyel a teljes munkavállalói kört elérjük.” – mondta Veres Zsolt, a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának országigazgatója.

A Schneider Electric jelenleg 7 területen kínál tanfolyamokat magyarországi dolgozói számára. A Top Clubban a kiemelt tehetségeket készítik fel a magasabb hozzáadott értékű, illetve vezetői munkakörök betöltésére, a menedzsment workshopok során a már vezető pozícióban lévő kollégák képességeit fejlesztik. A 2017-ben indult Schneider Fejlesztő Akadémia az előző két képzési forma egyfajta kombinációja, a korábban megszerzett ismeretek felelevenítésére, kiegészítésére. Kifejezetten a szakmai jellegű belső tudásmegosztást mozdítja elő a TechClub, ahol a senior és junior kollégák együtt dolgoznak, a programot pedig külső meghívott előadók, szakmai látogatások és közös projektek is színesítik. A Mentoring programban a klasszikus mentor-mentorált felállás mellett lehetőség van szakmai mentorságra vagy akár a munka-magánélet egyensúllyal kapcsolatos tanácsadásra. Emellett az új belépők a „buddy” programban vehetnek részt, ahol a próbaidejük alatt egy melléjük rendelt, már régebb óta a cégnél lévő kolléga bevezeti őket a folyamatokba, megismerteti őket a fontosabb tudnivalókkal. Ezen kívül nagy figyelmet fordítanak az angol nyelvtanulásra és adigitális tanításra is.