A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A legmenőbb munkahelyi teraszok Budapesten

Nincs annál klasszabb érzés, ha munka közben kicsit megpihenve helyet foglalunk egy teraszon, és a lábunk előtt hever Budapest a hangulatos piros háztetőivel, vagy éppen a belváros nyüzsgésében egy csendes oázisra találunk.

LogMeIn – Andrássy Palace

A magyar startup vállalkozásból indult LogMeIn fejlesztőrészlege az Andrássy Palace-ban található, ahol immár kilenc szinten dolgoznak a munkatársak, és ehhez még két közösségi szint is társul. Az irodaház a sugárút felől egy gyönyörű neoreneszánsz épület, míg a Paulay Ede utcai traktus egy Erick von Egeraat által tervezett irodaház. Ha kilépünk a tetőteraszra, akkor pedig fél Pest a lábaink előtt hever, a piros cserepes háztetők Párizs manzárdtetős hangulatára hajaznak. Sőt, ha jól fordulunk, akkor „elkapjuk” a Szent István Bazilika hatalmas kupoláját, szóval perspektívákból nincs hiány se odabent, se odakint.

Ustream – Párisi Nagyáruház

A Ustream a Párisi Nagyáruházban alakította ki a főhadiszállását, ahol a közösségi térnek berendezett Kristálykupola igazi kuriózum, amelyhez köríves terasz társul, hogy a munkatársak Budapest tetején ejtőzve gyönyörködhessenek a látványban. Ezen az emeleten a belső terekben és a Kristálykupolában is a tengerzöld színű padló igazi relax-hangulatot áraszt, mintha a tengerparton hevernénk a napon. A padok és asztalok egy hatalmas dzsembori vagy majális kellékeiként ragyognak a napsütésben. Van itt grillező is, belül meg csocsó- és pingpongasztal, babzsák, sőt, egy tárgyaló is jól megfér a beach-hangulatban.

Dealogic – Eiffel Tér Irodaház

A Dealogic az Eiffel Tér Irodaházban a folyamatos bővítéseknek köszönhetően két szintet foglal el. Itt található az egyik elsők között megépült irodai csúszda is. Mindemellett két terasz is szolgálja a városi architektúrára éhes szemeket. Az egyikről az Eiffel tervezte Nyugati Pályaudvar pazar épületegyüttese tűnik fel a Nyugati Térrel együtt. Ha pedig felmegyünk a hatodik emeletre, akkor a nagy teraszon elektromos grill és dizájnos ülőbútorok szolgálják a munkatársak kényelmét. A kilátás „párizsias”, a piros háztetők láttán romantikus manzárd-hangulatot érezhetünk, miközben a belvárosi kerületek sokszínű házai sorakoznak. Perspektívából amúgy sincs hiány, látszik innen a Szent István Bazilika kupolája, a Citadella, a Budai-hegység és még számos híres épület.

TriGranit – BC 30 irodaház

A TriGranit nemrég költözött a Váci úton a BC 30 irodaház nyolcadik emeletére, ahol az új iroda nem csak a letisztultságával, a minőségével és a családiassággal hívja fel magára a figyelmet, hanem a klassz kis terasszal is, ahonnan megint csak a város pazar épületeit csodálhatjuk. A cégcsoport egyik legemblematikusabb fejlesztése – a WestEnd City Center – szintén premier plánban látható, így a munkatársak mindennap megnyugvással tapasztalhatják, hogy anno valami igazán eredetit és grandiózust alkottak.

Keler – R70 irodaház

A Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde háttérintézményeként működő Keler Zrt. a Rákóczi úton az R70 irodaházban rendezte be közel 2600 négyzetméteres irodáját. A trendeknek megfelelően a nagyteres irodahelyiségeket a közlekedő-rendszer szinte láncszemenként fűzi fel, miközben közösségi terek, csendes szobák és tárgyalók színesítik a nyitott térszerkezetet. Rendelkezésükre áll egy több mint 100 négyzetméteres tetőterasz is, amelynek különlegessége maga a stílusa, hiszen nem sok helyen láthatunk effajta japánkertet. Relaxáció és pázsit a város fölött.

WhitePages – Madách Trade Center

Örökpanorámás európai központot alakított ki a WhitePages a Madách Trade Centerben. Már maga a belsőépítészeti kialakítás is különleges, hiszen a vitalitást hirdeti az iroda központi magjában elhelyezett élő fa. A legfelső szinten a több emeletnyi magasságba felnyúló fát egy bárasztal veszi körbe. A boltozat alatti társalgóban aktív és passzív pihenésre is lehetőség van: csocsóasztal és kanapé áll a dolgozók rendelkezésére. A tér hatalmas belmagasságú kupolája szépen meg van világítva, ha pedig ez sem volna elég, akkor kiléphetünk az irodaház tetőteraszaira, amelyekről páratlan panoráma tárul fel Budapest belvárosára.

Ingatlan.com és iroda.hu – Zsolt Udvar

Az ingatlan.com csoport – ahová az iroda.hu is tartozik – a Zsolt Udvarban alakította ki főhadiszállását. Az egyik legizgalmasabb helyszín a legfelső szinten található multifunkcionális közösségi tér, amely egyszerre étkező, társalgó és játékszoba, sőt, még meetupokat is rendszeresen szerveznek itt. A legfelső szintre egy belső körlépcső vezet, amely az iroda középső magját alkotva egyfajta centrális szerepet is betölt. Ráadásként említhetjük a hatalmas körteraszt, ahonnan pazar panoráma tárul a munkatársak elé, így az ingatlan.com szakmájához híven több perspektívából is látja Budapestet, illetve egy csomó céges és családi rendezvénynek is otthont ad.

Skyscanner ­– K6 irodaház

A Skyscanner utazási keresőoldal megvásárolta korábban a hazai alapítású Distinctiont, amely a K6 irodaházban, az Astoria mellett alakította ki többszintes irodáját. Az 1300 m2-es épület igazi különlegesség, hiszen egy egészen szűk kis foghíjtelekre kellett bepasszírozni az épületet, ennek köszönhetően például a földszinti recepciós tér már eleve egyfajta scifi díszletek között fogadja a látogatókat. A legfelső szintek egyikén található hatalmas közösségi tér ékessége pedig az a kis keskeny terasz, ahonnan a belváros épületei tökéletesen látszanak.

LOFFICE

A LOFFICE közösségi irodahálózat több helyszínén is klassz teraszra bukkanunk, ahol azonban egyedi módon nem a panoráma, hanem a nyugalom a legfőbb érték, hiszen a sűrű beépítésű belvárosban igazi oázisként funkcionálnak. Az egyik helyszín a Paulay Ede utcában található, amely a hazai loft építészet egyik unikális példája, hiszen korábban a Zeneakadémia kottanyomdája üzemelt itt. Az 5 és fél szintes, 950 m2 alapterületű LOFFICE az utcafront felől nem látható, ennek köszönhetően a belső terasz igazi kincs. A Salétrom utcai irodában pedig a Rákóczi tértől egy köpésre egy foghíjtelekszerű placcon tűzfalak közé ékelődik az a zöld sziget, ami egészen különleges a munkahelyek világában.