A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 1. rész - Impact Hub

Legújabb közösségi irodákat bemutató sorozatunkban az Impact Hub névre keresztelt irodát vesszük górcső alá.

A Ferenciek terén található az Impact Hub nevű közösségi tér, mely néhány hete nyílt meg, de már most hatalmas népszerűségnek örvend. A volt Királyi Bérpalotában helyet kapó különleges munkahely egy bérelhető iroda, egy klub és egy kávéház fúziójából született meg mintegy 600 négyzetméteren. Az Impact Hub nem egyedülálló Magyarországon, ugyanis 49 ország hetvennél több városában is megtalálható a hálózatuk. Azonban a nagy távolságok ellenére is jól szervezetten működik a Hub-láncolat.

De mi is az az Impact Hub?

A létesítmény fő motivációja a fenntarthatóság, szinte mindent ennek rendelnek alá. Bármelyik Impact Hub tag beülhet akármelyik másik irodába is, legyen szó akár a bergeni, akár a milánói irodáról. Erőforrások tekintetében is összetartó egységnek bizonyul az irodaláncolat, ugyanis minden ott dolgozótól elvárják, hogy segítsék egymás munkáját. A több mint 11 ezer tagot számláló közösség leendő tagjai lehetnek cégek vagy magánszemélyek, akik egy kiválasztási folyamat során kapcsolódhatnak be az iroda életébe. A helyiséget nemcsak munkára, hanem rendezvényekre, tárgyalásokra, illetve prezentációk megtartására is lehet használni.

A közösségi tér lehetővé teszi a vállalkozások együttműködését, célja, hogy egyesítse az embereket szakmától függetlenül. Könnyebben megy a munka, ha bizonyos feladatok résztvevőinek lehetősége nyílik arra, hogy egy független irodában megbeszéljék a teendőket. Az Impact Hub Budapest minden szakma igényét kielégíti: közös iroda, eseményekre bérelhető termek, tárgyalók és különféle programok várják az ott dolgozókat.

Különféle terek állnak a dolgozók rendelkezésére: két tárgyaló, egy 75 fős workshop terem és egy 210 fős nagy terem. Árak tekintetében is igen rugalmasak és változatosak a közösségi terek, többféle csomag közül válogathatnak az új és a már meglévő tagok. A legkisebb tagsági csomag 15 euró, ez havi 8 munkaórát foglal magába, de 110 euróért korlátlan hozzáférést is lehet már kapni, ebbe beletartoznak a rendezvények, a korlátlan tartózkodás, a postaszolgálat és az íróasztal is. 

Képek: Impact Hub Facebook oldala és welovebudapest