A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A legvidámabb ügyvédi iroda

Fiatalos, egyedi és funky – leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az OPL Attorneys ügyvédi irodáját. Ide garantáltan nem gyomorgörccsel jön az ügyfél, hanem feltöltődni!

A harmadik kerületben, az ex-Goldberger textilgyár épületében alakította ki irodáját az OPL. A loftiroda ipari jellegét meghagyták, helyenként meghagyták az épület eredeti téglafalát, máshol a tartóoszlopokat emelték ki és festették le, de az ipari hangulatú lámpák is még inkább a gyárépület múltját idézi. A cég 6 éve költözött ide és azóta már túl vannak egy nagy adag bővülésen. Mivel a magyarországi TOP 15 ügyvédi irodák között tartják őket számon, érthető, hogy nem mindegy, milyen az irodájuk. Azonban ők nem akartak beállni a sorba, irodájukkal szerették volna megmutatni, hogy ők mások, mint a többi ügyvédi iroda. Kicsit sem konzervatív, nagyon fiatalos és vidám, saját bevallásuk szerint „új generációs” iroda. Erre erősít rá az is, hogy az irodában akár gördeszkával is közlekedhetnek a kollégák, az irattár szomszédságában egy bokszzsák található, és van egy állandó négylábú társuk, Lali, az irodai vizsla.

Az egész irodát az olyan elemek teszik személyesebbé, mint a váróban található asztal, melyet az egyik kolléga készített, de a ruhatár fogasa is saját kreálmány, mely festőlétrából készült. Az open office-ok mellett a senior kollégák saját irodarészben dolgoznak, melyeket szintén személyre szabtak: van, aki a minimalizmus híve, de van, aki képregényes ereklyékkel veszi körül magát. Az iroda stílusa nagyon egyedi, melyben a steam punk vonal élénk színei keverednek a 60-as évek dekorációs elemeivel. A kortárs festményektől az 1914-es Magyarország térképig itt minden felbukkan. A pihenő térben például a kanapé és a csocsó mellett az egyik ügyvéd zongorája található, melyet családi ereklyeként tartanak számon. A kanapés chill out room – mert ebben az ügyvédi irodában az is van – a pihenés mellett kötetlen meetingekre is alkalmas az írható falaknak köszönhetően, de olyan eseményeket is tartottak már itt, mint a KID-day, amikor a kollégák a gyerekeikkel együtt játszhattak.

Ha tetszett az iroda, ezen a linken lehet a OPL Attorneys ügyvédi irodára voksolni!

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!