A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A legvidámabb ügyvédi iroda

Fiatalos, egyedi és funky – leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az OPL Attorneys ügyvédi irodáját. Ide garantáltan nem gyomorgörccsel jön az ügyfél, hanem feltöltődni!

A harmadik kerületben, az ex-Goldberger textilgyár épületében alakította ki irodáját az OPL. A loftiroda ipari jellegét meghagyták, helyenként meghagyták az épület eredeti téglafalát, máshol a tartóoszlopokat emelték ki és festették le, de az ipari hangulatú lámpák is még inkább a gyárépület múltját idézi. A cég 6 éve költözött ide és azóta már túl vannak egy nagy adag bővülésen. Mivel a magyarországi TOP 15 ügyvédi irodák között tartják őket számon, érthető, hogy nem mindegy, milyen az irodájuk. Azonban ők nem akartak beállni a sorba, irodájukkal szerették volna megmutatni, hogy ők mások, mint a többi ügyvédi iroda. Kicsit sem konzervatív, nagyon fiatalos és vidám, saját bevallásuk szerint „új generációs” iroda. Erre erősít rá az is, hogy az irodában akár gördeszkával is közlekedhetnek a kollégák, az irattár szomszédságában egy bokszzsák található, és van egy állandó négylábú társuk, Lali, az irodai vizsla.

Az egész irodát az olyan elemek teszik személyesebbé, mint a váróban található asztal, melyet az egyik kolléga készített, de a ruhatár fogasa is saját kreálmány, mely festőlétrából készült. Az open office-ok mellett a senior kollégák saját irodarészben dolgoznak, melyeket szintén személyre szabtak: van, aki a minimalizmus híve, de van, aki képregényes ereklyékkel veszi körül magát. Az iroda stílusa nagyon egyedi, melyben a steam punk vonal élénk színei keverednek a 60-as évek dekorációs elemeivel. A kortárs festményektől az 1914-es Magyarország térképig itt minden felbukkan. A pihenő térben például a kanapé és a csocsó mellett az egyik ügyvéd zongorája található, melyet családi ereklyeként tartanak számon. A kanapés chill out room – mert ebben az ügyvédi irodában az is van – a pihenés mellett kötetlen meetingekre is alkalmas az írható falaknak köszönhetően, de olyan eseményeket is tartottak már itt, mint a KID-day, amikor a kollégák a gyerekeikkel együtt játszhattak.

Ha tetszett az iroda, ezen a linken lehet a OPL Attorneys ügyvédi irodára voksolni!

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!