A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A LEVEL UP Office Design saját irodáján tesztel?

Akasztják a hóhért! Ilyen az, amikor az irodai munkakörnyezettel és belsőépítészeti kialakításokkal foglalkozó cég irodáját méregetjük Az Év Irodája verseny kapcsán.

„Munkakörnyezet-specialisták vagyunk” – vallják magukról a srácok. A fiatalokból álló tervezőcsapat elszánt és céltudatos szakemberekből áll, akik a munkahelyreform éllovasai szeretnének lenni – és egy kicsit már azok is. Több sikeres irodaátalakítás után, most saját irodájuk tervezésére fektették a hangsúlyt, és azt kell, hogy mondjuk, a hitelességük abszolút helytálló. Bár nincsenek sokan, összesen két vezetőtervező és három állandó munkatárs dolgozik a cégben, de gyakran freelancerek bevonását is igényli egy-egy projekt. Éppen ezért az open office-t úgy tervezték, hogy akár tíz fő is kényelmesen elférjen egymás mellett. A nyitott tér egyébként nem a hagyományos nevén fut, ők „open minded office”-nak hívják. Ez mind a térben egy fali írás formájában, mind a gondolkodásmódjukon meglátszik. A tervezéskor tényleg mindenre gondoltak, az egyterű irodában nagyméretű, masszív tervezői asztalok vannak, a munkaállomások alatt pedig padlódobozok találhatóak, hogy mindenhol legyen elektromos áram. Az ablakokat utólag rakatták be, hiszen vallják, hogy nincs is kellemesebb és ösztönzőbb a természetes fénynél. „A kialakítás során a legfőbb irodai anyagokat építettük be, hogy saját »bőrünkön« tesztelhessük azok minőségét.” – mondta Bányai Norbert, a LEVEL UP egyik vezetője.

A 119 négyzetméteres irodához egy nyolc-tízfős, hangszigetelt tárgyaló is tartozik, melynek falán a cég filozófiája áll: „work for money, design for love”. Ebben a helyiségben kapnak helyet a hétfő reggeli belsős meetingek, a ügyfél-konzultációk, valamint a szakmai kooperációk. Szintén a koncepció részét képezte, hogy legyen egy vezetői iroda, ahol a két főnök-jóbarát dolgozhat együtt; az elsődleges cél a gördülékeny kommunikáció megteremtése volt. A két íróasztallal szemben elhelyezett, fal nagyságú white board segít nekik tartani a tempót, ide jegyzetelnek és egyúttal naptárként is ezt a felületet használják. Az egészséges és sportos életmódot is támogatják, ennek érdekében egy teljesen felszerelt konyha, futópad és egy zuhanyzós helyiség várja a fitt munkatársakat minden nap. Egy terasz is tartozik az irodához, melyet jó időben maximálisan kihasználnak, céges ügyfélpartik és csapatépítők helyszínéül szolgál. A jó hangulatról pedig az állandóan szóló zene gondoskodik. „Szerettünk volna egy olyan tervezőstúdiót létrehozni, mely egyszerre egy inspiráló és kooperatív környezet.” – mesélt az elképzelésekről Kiss Péter, a stúdió egyik alapítója.

A formavilág egyértelműen geometrikus, háromszöges, de nem pusztán a trendi megjelenés miatt. Szerették volna, ha a brand egy egységes koncepció lenne, így a webes felületen található arculatot ültették át saját irodájukba is. Ez látható a fali festésen és a hangszigetelt üvegajtókon folytatódó grafikán is. Színválasztásnál is tudatos volt a csapat, a mélykék szín több helyen is megtalálható az irodában, ugyanis ez a legkreatívabb szín, a szintén jellemző piros pedig a munka iránti szenvedélyüket fejezi ki. A kontrasztra nagy hangsúlyt fektettek, így a fekete-fehér ellentéte egészíti ki az előbbi színeket, valamint az anyagoknál is megvan ez a játékosság: a természetes hatású anyagok és a szintetikus, fémes tárgyak keveredése adja meg a LEVEL UP sajátos megjelenését. És hogy mennyire egyediek? Hát ennyire. Az összes lámpa egyedi gyártású, a Lumoconcept kizárólag nekik gyártotta a lámpákat, melyeket Jánosi András tervezett. Saját bútorokat is terveztek az irodába, például a vezetőségi szobában ruha tárolására alkalmas szekrény is található, így nem éri váratlanul őket egy-egy villámtárgyalás, a nyakkendők bekészítve várakoznak. Nem is gondolnánk, de az iroda egyik különlegessége külön erre a célra tervezett, a térbe beleolvadó tárolószekrénysor is, mely egy hatalmas, folyamatosan bővülő, innovatív anyagokat tartalmazó anyagkönyvtárat rejt magában. Így mindig naprakészek a munkatársak, és az anyagok az ügyfelek számára is helyben elérhetőek.

 

Az Év Irodája verseny nevezésük itt érhető el, ezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.