A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A LinkedIn irodája az ikonikus Empire State Buildingben

A világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, a LinkedIn megfelelő helyszínt talált New Yorkban, hiszen a legendás Empire State Buildingben rendezte be irodáit.

A világhírű Interior Architects (IA)  tervezte ezt a vicces és vibráló munkahelyet a LinkedIn értékesítési csapata számára az ikonikus manhattani felhőkarcoló 28. emeletén, amely a közösségi oldal által elfoglalt szintek egyike. Innen mindenesetre szép kilátás és perspektíva nyílik, ami az értékesítés számára megfelelő magabiztosságot kölcsönözhet. A tervezőket a megbízó arra kérte előzetesen, hogy egy közösségi helyiségekből és társalgó zónákból álló barátságos és otthonos munkahelyet hozzon létre, ahol van kávézó és fitnesz szoba, valamint ahol úgy szeparálják el a munkaállomásokat, hogy eközben az egész tér harmóniája megmaradjon.

Vagyis a cél a személyesség megteremtése volt, ami mostanában szinte uralja az irodakialakítások filozófiáját a kollaboráció mellett. Az egész szintet úgy kezelték, mint egy klubot és rekreációs teret az alkalmazottak számára, ahol biliárdasztalok, egy vetítőterem és egy bár is helyet kapott. Egy különleges megoldással operáltak, hiszen az egyik helyiségben mintegy 133 régi retró telefonból alkották meg a fali mintát, ahonnan egy titkos ajtó vezet a bárba. Mintha egy titkos játékbarlangot működtetnének az irodában, csupán az egyik telefonkagylót kell felemelni, és máris feltárul az ajtó.

Az egész munkahely meglehetősen nagy hangsúlyt fektet a díszletekre, a lifteknél található lobbytér királykékben ragyog, míg az egyik informális megbeszélésekre kitalált társalgóban piros függönyök és fotelek várják a munkatársakat, mintha a Twin Peaks egyik misztikus jelenetébe csöppentünk volna. Máshol pedig a cég brandszínei – kék és szürke – uralják az egyes helyiségeket. Az egyik falszakaszon fekete-fehér fényképeken a dolgozók kisállatainak portréi függenek, hogy a nappali dizájnra még inkább ráerősítsenek. Mivel az értékesítési csapat tagjai sokat telefonálnak mikrofonos fejhallgatók segítségével, ezért lehetőségük van arra is, hogy közben fel-alá sétálgassanak az irodában, és ne kelljen monoton módon egymást bámulniuk, ennek a lazaságnak az érdekében alakították ki a közlekedőket is.