A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A LOFFICE lett Közép-Európa legjobb közösségi irodája

A Central European Startup Awards (CESA) díjátadójára a bécsi Schani Hotelben került sor 2015. október 8-án. A közösségi irodamodell magyarországi úttörőjeként a LOFFICE a “Legjobb Közösségi Iroda” díjjal távozott.

A CESA-díj a Global Startup Awards részeként idén második alkalommal került megrendezésre. A zsűri 20 iparági képviselőből állt, akik nemcsak a régióban, hanem többek között az USA-ban, Dániában és Izraelben is tevékenykednek. A díjátadó ünnepséget a dán és magyar alapítókból álló csapat szervezte.

A "Legjobb Közösségi Iroda" kategóriában győztes LOFFICE társalapítója, Klementz Kata 2009-ben hozta létre az első coworking teret Budapesten testvérével, Pannival. Röviddel ezután három másik helyszínen nyitottak közösségi irodát a magyar fővárosban, majd 2011 végére létrehozták az első bécsi központot is. Céljuk egy olyan munkamodell meghonosítása volt, amely a vállalkozói kedvet ösztönzi, a vállalkozók hasznára és örömére válik, hatékony és támogató. A két testvér azóta számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalt, 2010-ben az Év Fiatal Vállalkozói címet, 2011-ben az Év Zöld Irodája bronzérmét, 2013-ban Az Év Irodája Design Díjat nyerték el és 2014-ben pedig Az Év Coworking Irodájának is megválasztották a LOFFICE-t.

“Kiemelt célunk a magyar startup vállalkozások támogatása. Pitch versenyeink során a fiatalokat az európai startup világ olyan vezető fesztiváljaira sikerült már eljuttatnunk, mint a bécsi Pioneers Festival vagy a párizsi LeWeb, ahol a résztvevőknek lehetősége nyílt arra, hogy több ezer fős szakmai közönség és több száz befektető előtt mutatkozzanak be. Idén tavasszal az OXO Labs-szel közösen elindítottuk továbbá CEE Lift Off! névre hallgató regionális startup versenysorozatunkat” - mondta Klementz Kata, a LOFFICE társalapítója.

"A CESA-díj keretein belül ebben az évben 8 kategóriában 10 ország vett részt.  Ezzel a díjjal közösségi aktivitásaink nemzetközi színtéren is elismertté válnak. A nemzetközi zsűri tagjai között olyan neves szervezetek képviseltették magukat, mint például a Hewlett-Packard, a Ringier Axel Springer, a TechCrunch vagy a Wundercar. Ez az elismerés tartós motivációt és új energiát ad nekünk. A sok munkáról szól, melyet üzleti, kulturális, társadalmi szerepvállalásunk megvalósítása során véghezvittünk, és amely megerősít minket abban, hogy érdemes folytatnunk”- nyilatkozott Klementz Kata a díjátadó kapcsán.

A kreatív- és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő újgenerációs iroda más hírrel is jelentkezik idén ősszel: a LOFFICE újabb közösségi térrel, egy közösségi penthouse bisztróval és rendezvényhelyszínnel bővült októberben. A Paulay Ede utca 55. szám alatti coworking iroda legfelső emeletén megnyílt „TASTE Loffice“ ezentúl tovább erősítheti a LOFFICE csapatának közösségi szemléletformáló, a vállalkozói kultúrát segítő tevékenységét.

A Paulay Ede utcai és a Salétrom utcai irodájukat korábban az irodablog.hu is bemutatta.