A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A L’Oréal Magyarország egyik legjobb munkahelye

A Los Angeles-i székhelyű, Korn Ferry globális szervezeti tanácsadó cég minden évben felméri, hogy melyik cégnél szeretnek leginkább dolgozni a munkavállalók. Idén 530 szervezet 3,7 millió dolgozójának véleményét kérték ki ezzel kapcsolatban. 

A dolgozói visszajelzések alapján összesen 52 cég kapta meg a Korn Ferry Munkavállalói Elkötelezettség díját, Magyarországon pedig csupán három vállalat érdemelte ki az elismerést, amelyek egyike a L’Oréal

A Korn Ferry által végzett kutatás alapja két egyszerű kérdés: a munkavállaló mennyire büszke munkahelyére és szívesen ajánlaná-e másoknak. Az elemzők az alapján pontozták a cégeket, hogy a dolgozók hány százaléka választotta az „egyetértek” és a „teljes mértékben egyetértek” válaszokat a következő két állítás esetében; 1. Büszke vagyok rá, hogy a vállalatnál dolgozhatok; 2. Szívesen ajánlanám a vállalatot munkahelyként másoknak is. A győztesek olyan vállalatok lettek, amelyek a működési országon belül a legmagasabb három pontszám egyikét kapták.

„A magas munkavállalói elkötelezettség segít elérni a kitűzött célokat, növelni a termelékenységet és az agilitást, valamint ennek hatására új tehetségek bevonzására és megtartására is képes a vállalat. Izgatottan jelentettük be a nyerteseket, akik a munkavállalóik véleménye alapján bizonyultak kiemelkedő munkáltatónak az országukon belül. A munkavállalói elkötelezettség az utóbbi időben kiemelkedően fontos mérőszám lett. Az elkötelezett munkaerő már nemcsak egy kellemes extra, hanem érezhető versenyelőnyt jelenthet a folyamatos tehetségek megszerzéséért folytatott harcban” – mondta el Mark Royal, a Korn Ferry Senior Directora.

2018-ban többek között olyan vállalatokat ismertek el a neves díjjal, mint a Renault csoport, a Mitsubishi Corporation, a Kimberly-Clark Corporation, a Ralph Lauren és a L’Oréal. A szépségipari vállalatot az ott dolgozók több országban is kiemelkedő munkahelyként ítélték meg, és ez alól a magyarországi leányvállalat sem kivétel.