A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Microsoft futurizmusa behatolt Indiába is

A DSP Design Associates tervezte a Microsoft új irodáját az indiai Gurgaonban, ahol a helyi hagyományok és kultúra egy színes, mégis futurisztikus munkahelyet inspirált.

A DSP alapvető koncepciója a futurisztikus munkahelyet egyesíti az indiai szellemmel, amely a szokványos elemeken túl egy igazi unikális környezetet takar. Vagyis a letisztult kortárs díszletek egy Indiára jellemző színkavalkáddal együtt harmonikus egészet alkotnak. Azért úgy tűnik, hogy a technológiai világmárka nemzetközi szabványai és a brand maga nem engedte meg, hogy egy valódi indiai dzsemborira hajazó munkahely jöjjön létre. Persze így sem kell sajnálkozni, hiszen a futurisztikus sokszínűség abszolút mértékben stimmel. A manapság szokásos mantra itt is érvényesült, vagyis a kollaboráció és a kommunikáció határoz meg mindent.

A tervező számára a koncepció inspirációját Gurgaon város története szolgáltatta, hiszen ez volt Dronacharya guru otthona, aki a régi India nagy tanítójaként vonult be a történelembe, és a város neve is a híres személy nevének egyfajta összevonásából ered. Ez adta az ötletet, hogy a Microsoft irodája az a hely legyen, ahol az ötletek fejlődnek, ahol a tanulás egyfajta természetes tevékenység. Ennek megfelelően a kulcselemek a természetesség, a formavilág fluiditása, az intellektualizmus és a szanszkrit grafikák narancssárga színvilága. Ezek az alapelemek terjednek szét szofisztikáltan minden térben.

Az új munkaterület a Microsoft Global Workplace Advantage Program iránymutatásai alapján kerültek kialakításra, így terveztek ide 60 különböző méretű tárgyalótermet, telefonkuckókat, fókuszmunkára szolgáló szobákat, ahol egyszerre 4-6 személy tartózkodhat. A központi tér, amelyet itt is Városházának neveznek, valamint a büfé és az edzőtermek pedig a kommunikációt és a relaxációt szolgálják. A vezeték nélküli technológiai háttér megengedi, hogy a tevékenységalapú munka megvalósulhasson, miközben az alkalmazottak mobilitása előtérbe kerül. A mobiliák, köztük a szófák, rögtönzött meetingekre is lehetőséget biztosítanak, illetve a komfortos irodabútorok úgy támogatják az alkalmazottakat, hogy akár órákon át koncentrálni tudjanak a feladataikra.