A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A Microsoft ikonikus irodaházzal kápráztatta el a divatdiktátor Milánót

A Microsoft Milánóban is nagyot alakított, új 7500 m2-es irodaépülete a technológiai óriás alapvető stíluselemeit vegyíti az olasz stílussal. A végeredmény pedig a rugalmas és innovatív Microsoft Ház, amely igazi ikonná vált a helyi munkaerőpiacon.

A DEGW alakította ki a Microsoft új helyi székhelyét Milánóban még 2017-ben, ahol a belső terek minden egyes eleme 100%-a Olaszországban készült. Mivel ugyebár az olasz dizájn és bútor a világ élvonalába tartozik, így aztán nem jelent kockázatot, ha kijelentjük: az egész épületben klasszismegoldásokkal operáltak a tervezők.

Már az épület is különleges, hiszen az üvegpalota éles ékként hatol felfelé, jelezve, hogy a vállalat mindig az élvonalban haladva nyomul előre, mutatva az utat a világnak. Az átláthatóság és a könnyedség szinte egy nyitott bemutatóteremmé formálja az épületet, ahová bármikor betérhetnek a milánóiak.

A dizájn mellett ügyelni kellett a vállalati kultúra értékeire is, amelyek a nyitottság, a láthatóság, a rugalmasság, az energia, a dinamizmus és az innováció. De hát egy technológiai multitól el is várható, hogy villámsebességbe kapcsoljon, és az új irodaháza minden egyes négyzetcentiméteréről sugározzon a huszonegyedik század.

A kialakítás kapcsolódik a Microsoft „A Munka új világa” nevezetű projektjéhez, amely a munka dinamizmusát a dolgozók rugalmasságában, a smart megoldások alkalmazásában, illetve az innovációk maximális használatában látja, hogy az együttműködés minél több eredményt hozzon a mindennapokban.

A dolgozói jóllét, valamint a személyes és szakmai követelmények összeegyeztetése lebegett a tervezők előtt, akik olyan belső tereket alkottak meg, ahol a vállalati értékek újfajta interaktív együttműködési megközelítéseket tesznek lehetővé.

Képek: Microsoft Italia