A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Microsoft trendi irodái: a technológia frigyre lépett a latin bujasággal

A Microsoft Kolumbiában két nagymenő irodát alakított ki, amelyek a dél-amerikai kultúra sokszínűségét egyesítik az innovatív munkafilozófia világával.

Kirobbanó tavasz

Az AEI Arquitectura e Interiores tervezte a Microsoft két új irodáját is Kolumbiában, így a fővárosban, Bogotában és egy másik metropoliszban, Medellínben. A két munkahely közös nevezője, hogy a helyi ízek, hangulatok és színek képviselik a technológiai óriás nyitottságát és innovatív munkakultúráját.

Medellínben a helyi Antioquia régió világát mutatja be a vadonatúj iroda szín- és formavilága, ahol a bűvös szó a primavera, amely a fogadó térben meg is jelenik a falon. Ugyanis a tavaszi táj errefelé egy igazi érzékszervi csoda, amely elbűvöli a szemlélődőt, és életerővel vértezi fel a megfáradtakat.

A virágok, a színek, amelyek a hegyekben megjelennek, a fa, a természetes fény és a kortárs érzés kifejezése teszi a helyet igazán unikálissá, amely illeszkedik a Microsoft új filozófiájába, amely a munkatársak és az ügyfelek jólétéről szól az irodában.

A virágszirmokat megjelenítő fali mintázatok mintha befogadnák az egész világot, ekképpen az itt dolgozók egyfajta nyitott szemléletet, életvidámságot tapasztalhatnak meg a falak között. De ugyanígy különleges a tárgyalók székeinek huzata, amely a szarvasmarhák bőrmintázatára hasonlít, szinte érezzük, ahogy ülünk a természet lágy ölén, beszívjuk a virágok illatát, és hallgatjuk a mellettünk elballagó csorda zaját.

Dzsungel és a karib térség

Ugyanez a stúdió tervezte a Microsoft bogotai irodáját is, ahol az alaptéma a kolumbiai kultúra sokszínűsége volt. Ennek jegyében öt tematika határozza meg az egyes helyiségeket, amelyek a látogatókat virtuális túrára viszi a kolumbiai tájakon és a Microsoft világán keresztül.

Nem véletlenül találkozhatunk az egyik falfelületen az image kifejezéssel. Megjelenik itt az Amazonas őserdeje, a napfelkelte Sierra Nevadában, a karibi térség és az Andok hegyvonulata, amelyek a legújabb trendekkel vegyítve egy együttműködő, interaktív munkateret alkotnak.

Képek: Juan Fernando Castro