A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A modulszőnyeg a Váci Greens D épületét is meghódította

A ProInterier Kft. újabb irodát adott át április közepén a Váci Greens irodaház D épületében. A hatalmas irodakomplexum januári, teljes átadása után folyamatosan készülnek el az újabb bérlemények. Szemmelveisz Tamással, a ProInterier Kft. építésvezetőjével beszélgettünk az Atos Magyarország Kft. irodájáról.

Milyen munkálatokat végzett a cég az említett irodán?

Ebben a bérleményben mi készítettük az álpadlót, a gipszakarton falakat és az álmennyezetet. A felületképzés többnyire fehér színben van jelen, de kis mértékben színes festés is készült. Teljes hideg és melegburkolást végeztünk, előbbit a vizes blokkokban. Melegburkolás az irodaterületeken történt, ami magába foglalja az Interface modul padlószőnyeg és az LVT burkolat lerakását is. Mi telepítettük az üvegfalakat, a mobil falakat és az összes ajtót. Ezen belül mi helyeztük el az irodai ajtókat, fa ajtókat, üvegfalakat és a tűzgátló ajtókat a szerver szobákba. Cégünk építette a szalagfüggönyöket és a könyöklőket/párkányokat is az iroda egész területére – mondta az építésvezető.

A ProInterier Kft. január végén kezdte a munkálatokat, és április 15-én adták át az irodát. A projekt vezetője Vaczuli Kornél volt. Az ütemezés alapján a kezdeti munkák a gipszkartonfalak építésével indultak, ezt követte az álpadló, majd az álmennyezet.

Az irodában az Interface modulszőnyeg gyártó termékei kerültek lerakásra. Legnagyobb részben az Employ Loop és Lines szőnyegek, melyek több színben, színátmenetesen helyezkednek el. Megjelenik az alap szürke és fekete mellett több élénk szín is, mint a zöld, a kék és a lila is. A vezetői irodába az elegáns Urban Retrait típus szürkés árnyalata kapott helyet, mely harmonikusan illeszkedik a fekete bútorok köré.

A tervezés előtt a megrendelő konkrét igényeket fogalmazott meg, amelyet a padlóburkolati terv tökéletesen ábrázol. Kérésük alapján lett kialakítva az átmenetes szőnyegek lerakása és az LVT telepítés a konyhában és a recepción, ahol kétféle szürke, egy világosabb és egy sötétebb kapott helyet. – mondta Szemmelveisz Tamás.

A vizesblokkok ugyanazt a hidegburkolatot kapták, amely a ház többi mosdójában is visszaköszön. Harmonikus megjelenést kölcsönöz a 60x60-as antracit csempe és padló a férfi vizes blokkokban, ugyanez világosabb kivitelben a nőiben. Ezekben a helységekben a falakat, a nútféderes álpadlót, az álmennyezetet, illetve tükröket a Prointerier Kft szállította és építette be.

A lift előterek már korábban elkészültek a D épület átadásánál, ahol álmennyezet, padlóburkolat, és falburkolat kivitelezése is történt. Az előtér üvegfalait és üvegajtóit is a cég építette. A lobbyban megjelenő különleges zöld, fás hatású üvegfalat is a ProInterier készítette, mely nemcsak színesíti, de világosabb térré is varázsolja a lift előterét.