A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Mol Campus ékkő lesz a BudaPart szívében

Bár a kereskedelmi ingatlanpiac sok tekintetben érinti az embereket, legyen az egy menő iroda vagy egy igényes üzlet a plázában, azért a MOL Campus terve jócskán meghaladta az átlagos ingerküszöböt. Ezért is kérdeztük meg Árendás Gergelyt, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatóját, hiszen ők építik a BudaPart új városnegyedet a Kopaszi gátnál, ahol az olajipari multi is székhelyet épít.

 – Hogyan illeszkedik a MOL Campus a BudaPart projektbe? Miféle elemek teszik egységessé az egész fejlesztési projektet?

– A BudaPart projektet az egész fejlesztést átfogó, komplex módon kezelő beépítési koncepció, az úgynevezett Master Plan alapján valósítjuk meg. A dán városépítész iroda, az ADEPT által kidolgozott koncepció egy logikus, a teljes városrészt változatossá és élhetővé tevő funkció- és beépítési mód mixet javasolt a területre, mely a korábbi szabályozás által általánosan megengedett 65 méternél alacsonyabb magassággal számol az iroda és lakóházaknál, valamint a fejlesztés „kapujában” egy helyen megengedi a 120 méteres magasságot.

– Nem fogja-e a 120 méteres toronyház "agyonnyomni" a jóval kisebb lakóházakat? Az egyes funkciókra alapozott harmónia nem bomlik-e fel?

– A toronyház a BudaPart fejlesztés egy olyan területén található, amelyet északról a Dombóvári út, délről a Kopaszi gát közparkja és a Lágymányosi-öböl határol. Ezen a területen indokolt és helyes nagyobb épülettömbök elhelyezése, hiszen itt érvényesülnek jól — szemben a MOL Campustól nyugatra lévő területtel, ahol egy hagyományosabb városi szövet kisebb épületméreteket követel meg.

 – A MOL Campus fejlesztése mennyire független a BudaPart fejlesztési menedzsmentjétől adminisztráció és dizájn szempontjából?

– A MOL Campus a MOL beruházásában valósul meg. Természetesen tekintettel arra, hogy a BudaPart fejlesztés egyik központi eleme a magasház, a felek között számos kérdésben szoros az együttműködés és a kommunikáció a projekt folyamán.