A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Nokia fantasztikus irodájában is van mit bámulni!

A Nokia még 2011-ben foglalta el új főhadiszállását a Szilícium-völgyben, de az irodablog.hu most ezt is a fantasztikus munkahelyet is begyűjti, hiszen semmi nem hiányozhat a listánkról.

A Nokia 2011-ben azért költözött új irodaházba a Szilícium-völgyben, hogy a korábban négy helyszínre szétszórt munkaszervezetet egyetlen épületbe integrálhassa. A tervezési és kialakítási munkálatokban a Gensler volt a fő partner, amely többek között a nemrég bemutatott Airbnb extravagáns irodáját is prezentálta. Az alapvető cél az volt, kár itt szabadkozni, hogy az öregecskedő és akkoriban éppen jelentős piacokat vesztő Nokia visszatérjen a valóságba, azaz a modernitást, a lendületet, a kreativitást és a fiatalosságot képviselje már az irodájában is.

Amint láthatjuk a képekről, minden a kényelmet szolgálja, talán így akarnak zseniális Y-, netán Z-generációs tehetségeket magukhoz édesgetni, ezért aztán van itt zuhanyzó relaxáló ággyal, mintha csak a Rudasban ejtőznénk, valamint brainstormingra alkalmas lazuló helyek babzsákokkal megspékelve. Bárhol munkához láthatnak a kollégák, nem kell vezetékekhez láncolva ugyanott robotolni.

Minden emeleten van nyomtatósziget és közösségi tér, amelyet nemes egyszerűséggel hub-nak neveznek, plusz Douglas fenyőből készült – szaunának nevezett – kis informális megbeszélésekre vagy fókuszmunkára is alkalmas különleges helyiség. Értjük? A finn szaunák világa, ahol újabb ötleteken elmélkedhetünk… bocsánat a szájbarágásért. A nyitott tér perifériális helyein pedig 150 íróasztalt szórtak szét, ahol kutatócsapatokba rendeződnek az ifjú titánok. Mindegyik team-nek saját konferenciatere is van és privát telefonszobája, amely a néha jótékony csendet prezentálja. Szóval a Nokia is megérkezett a 21. századba, még ha kicsit késett is a vonat.

 

 

Képek: Nic Lehoux