A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Pannónia Studio neoklasszicista palotájába költözött a Lakógép Kft.

 

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak.

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Lakógép Kft. válaszolt.

A LAKÓGÉP több mint 10 éve nyújt több szakterületet átfogó, professzionális támogatási szolgáltatási megoldásokat Magyarországon a teljes építőipari ágazatban, az építési időszak előtt, közben és után. Újító szellemű, elkötelezett cég. Munkatársai szakértelme a generál kivitelezésen túl kiterjed az építés ellenőrzés, költségvetési tanácsadás és projektirányítás tevékenységekre is.

A cég mérete és ügyfelei 2018-ra tették indokolttá egy bázis iroda kialakítását, hiszen számos olyan megbízóval dolgoznak együtt, akiknek ideiglenes munkahelyet biztosítanak napokra vagy akár hetekre is. Emiatt döntöttek az iroda kialakítás mellett.

Az új iroda tervezésekor fontos volt a természet közeliség kifejezése, emiatt sok élő növény került be, amelyeket napfénylámpákkal is megvilágítanak.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Az újonnan létrehozott terek kiválóan támogatják a cégünknél lévő speciális munkavégzést, alkalmasak az építésvezetőink ideiglenes munkahelyeként, tárgyalások színtereként vagy akár az ügyfeleink (beruházó cégek) részére is, átmeneti munkatérként. A sok növény jókedvet és derűt hoz számunkra, ezért nagyon szeretjük.

HOGYAN TUDTÁTOK BEVONNI A MUNKAVÁLLALÓKAT A FOLYAMATBA?

Már a tervezési folyamatban is képviselte magát az összes munkacsoport, akik a területen dolgoznak. A tervező - Art Front Hungary Kft. – vázlattervi animációt készített, amit minden kolléga megkapott és véleményezhetett, így az ő igényeik szerint alakították ki a végleges elképzelést.

VAN VALAMI, AMIT UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK/MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG?

A terek hangcsillapításán még fejlesztenünk kell, de ezen már közösen dolgozunk a tervezőkkel. 

Az irodát szeretnénk employer branding eszközként és munkaerő megtartásra is használni, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy valóban minden munkavállalói igényt kielégítsen. Ebből adódóan például a WELL minősítés bizonyos elemeit is megvalósítottuk, illetve a WELL BEING élmény fokozásáért tervezzük párásító és légtisztító berendezések beszerzését is.

Eleinte nem terveztük, hogy indulunk Az Év Irodája versenyen, de amikor láttuk, hogy hogyan alakul ki a tér, úgy éreztük, hogy benevezünk.

Ha megnéznétek az irodáról készült fotókat és szavaznátok, EZEN a linken megtehetitek!

SŐT! ITT még egy kis videót is találtok az elkészült térről!