A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Park Atrium irodaház új üzemeltetője a Horizon Development

2019. június 1-től a Horizon Development Kft. veszi át a Park Atrium irodaházzal kapcsolatos üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing feladatokat. 

A cég a zavartalan napi működés biztosítását tartja elsőként szem előtt az üzemeltetőváltás során, és maximális professzionalizmussal és komplex szolgáltatási palettával támogatja a bérlőket minden felmerülő kérés kapcsán.

A Park Atrium irodaház 2004-ben épült meg Erick van Egeraat kortárs holland építészmérnök tervei alapján. A Hősök tere, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum és a Liget Budapest Projekt közelében található Dózsa György úti épület nem csak egy különleges architektúrájú irodaház, de Budapest egyik ikonikus műalkotása is egyben.  4 toronyból álló egysége 26.000 m2 bruttó bérbeadható területet kínál irodai és kiskereskedelmi bérlői számára, kiváló városligeti panorámával. A 100%-os telítettségű több-bérlős épület ad otthont az ING, az NN, a Deloitte és a Roche magyarországi központjának.

Az új üzemeltető képviseletében Kovács Attila MRICS ügyvezető partner nyilatkozott: “Másfél évtizede az ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként jegyzett cégünk számára óriási megtiszteltetés, hogy elnyertük a Park Atrium irodaház komplex üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing mandátumát. Saját fejlesztésű ingatlanjaink (Eiffel Palace, Váci 1, Promenade Gardens) üzemeltetése során szerzett releváns tapasztalatunk garancia arra, hogy a Park Atrium irodaház jelenlegi és jövőbeli bérlői számára is világszínvonalú szolgáltatást nyújtunk majd.

Az épület tulajdonosa – egy luxemburgi székhelyű ingatlanalap – képviseletében Dominik Ewerz, a REInvest Asset Management S.A. menedzsere mondta el, miért a Horizon Developmentre esett a választás: “Stabil üzleti kapcsolatot ápolunk a Horizon Developmenttel egészen azóta, hogy ingatlanalapunk megvásárolta a cég által fejlesztett és üzemeltetett Eiffel Palace irodaházat. Logikus lépésnek tartottuk, hogy egy még szélesebb körű együttműködéssel lépjünk tovább, így örömmel fogadtuk a Horizon Development üzemeltetési, fejlesztési, bérbeadási és marketing divíziójának pozitív visszajelzését felkérésünk kapcsán.”