A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ezek itt dolgoznak! Mintha egy reggae fesztiválon járnánk

Az amerikai piacvezető állásportál, a Snagajob számára a Baskervill alakított ki egy közel 6000 négyzetméteres cégközpontot Richmondban. Igazi színkavalkád és ereszd el a hajad uralja a teret, mintha itt folyton buliznának a munkatársak.

A Snagajob Amerika egyik piacvezető állásközvetítő portálja, amely egyre több munkatársat foglalkoztat, ezért a virginiai Richmondban, a Innsbrook irodaparkban egy óriási új cégközpontot alakított ki a Baskervill építésziroda segítségével. A Baskervill egyébként nagy múltra tekinthet vissza Virginiában, hiszen több mint száz éve, 1897-ben alapították, azaz tavaly ünnepelték 115. születésnapjukat. Az új cégközpont ráadásul három díjat is besöpört 2012-ben.

A tervezők előzetesen kikérdezték a Snagajob munkatársait, hogy mégis milyen típusú irodában szeretnék tölteni mindennapjaikat, és végül a válaszok alapján – a manapság oly divatos – nyitott és együttműködő tereket hoztak létre. A Snagajob vezetőinek elvárásai pedig azok voltak az új irodával kapcsolatban, hogy olyan tereket kreáljanak, amelyek képessé teszi a dolgozókat a hatékonyabb munkavégzésre, ahol a kommunikációs intenzívebbé válik, és ahol a komfortérzetet sugalló belsőépítészeti megoldások innovatív ötletekre inspirálják a munkatársakat.



 

A padlótól a plafonig érő ablakok szinte elárasztják fénnyel az irodát, és egyben különleges atmoszférát biztosítanak a nagy közösségi térben. Ez a cégközpont központi eleme, az ún. városközpont, ahol többek között a társalgó, a konyha, az érkező és a „Hegynek” nevezett rész található. Ez utóbbi valójában egy lépcsőzetes építmény, amely szinte dobogóként emelkedik a közösségi tér fölé– itt gyűlhetnek össze a munkatársak egy-egy céges rendezvény keretében, vagy nagyobb megbeszélésekre is itt kerülhet sor. Biztos ami biztos, elhelyeztek egy csúszdát is, hogy az emeletről a földszint felé igyekvő alkalmazott szárnyakat kapjon.

A privát irodák mellett az új terek olyan dizájnos formában vannak kialakítva, amelyek alkalmat kínálnak az alkalmi együttműködésre, adhoc megbeszélésekre, valamint a színek és a formák a több ezer négyzetméteres irodában szinergiahatást biztosítanak. 12 tárgyaló található egy emeleten, amelyek szintén megfelelő helyszínül szolgálhatnak az előre tervezett és a spontán megbeszélések számára, erősítve a munkafázisok kreatív folyamatait.



 

A természetes fény, a beton-, fa- és fémelemek mellett a világos színek és a munkatársak saját készítésű fotói biztosítják a pozitív és inspiratív atmoszférát a belső terekben. A nyitott alaprajzi elrendezés tervezése igazi kihívásnak bizonyult. Hiszen egyrészt a spontán összejövetelekre alkalmas közösségi tereket kellett létrehozni, amelyek új gondolatokra, ötletekre ösztönöznek, másrészt a tereket határoló falakat funkcionalitás szempontjából körültekintően kellett elhelyezni és „felöltöztetni”. A mennyezeten szintén a részletekig menő igényes elemek dominálnak, ahol az esztétikum ötvöződik a világosságal és az artikulált formavilággal.