A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Profession.hu vadonatúj irodájában jártunk! Érdemes megnézni!

A Profession.hu piacvezető állásportál a Krisztina Palace irodaházba költözött, ahol olyan dolgozóbarát, családias irodát alakított ki, amely a munkaerőpiacon is referenciaként szolgálhat.

Még 2014-ben vásárolta meg a Ringier Axel Springer Media a Profession.hu-t, amely idén a Krisztina Palace irodaházba költözött, hiszen a közel száz főt foglalkoztató cég dinamikusan növekszik a fellendülő gazdasági környezetnek is köszönhetően. Új, 900 m2-es irodájuk ötvözi a 21. századi munkakultúra erényeit, miközben családias, otthonos légkört teremt a munkatársak számára. Az állásportál új irodája referenciaként is szolgál, hiszen hitelesen demonstrálja, hogy az alkalmazottak elkötelezettségét és igényeit milyen munkakörülmények, belsőépítészeti és kialakítási elemek szolgálják a 21. században. Zsédely Krisztián értékesítési vezetővel járjuk körbe az új irodát, aki elmeséli, hogy az irodatervezésre kiírt tender két győztesével, Szenes Andreával és Bertoty Eszterrel mindent aprólékosan átbeszéltek, a marketingvezetővel kiegészülve ők négyen alkották a projektcsapatot, akik a kialakításért feleltek.

Az L-alakot formáló iroda origójában helyezték el az egyedi gyártású recepciós pultot, a szomszédos fogadó tér falára pedig az alábbi jelszót rajzolták: „no matter how long it takes, true love is always worth the wait”, amelyet a „job” szóval egészítettek ki. Az L betű rövidebb szárában található két, össze is nyitható tárgyaló, illetve a nagy étkező-konyha, míg a közlekedő falán Budapest sziluettje rajzolódik ki. Már itt is érzékelhető a mindenre kiterjedő igényesség, hiszen például a tárgyalók asztallapjai egyedileg gyártott tölgyfából készültek, míg a falak fekete írható felülettel rendelkeznek, utóbbiak a konyhabútoron is megjelennek, ahol egyedi piktogram jellegű rajzok színesítik a szekrényajtókat. Itt a falakat stílszerűen bögremotívumos tapéta borítja, míg az ablak előtt csészékből összeállított installáció található.

Miközben haladunk az L betű nagyobbik szára felé, Zsédely Krisztián elmondja, hogy egy otthonos, letisztult formavilágú irodát szerettek volna alkotni, de nem akarták túlzásba vinni a dizájnt, tehát bizonyos fokig kerülték a „Google-irodás” stílust. Alapvetően a természetes hangulatot hangsúlyozták, ennek ékes bizonyítékai a fehér téglafalak, az üvegfelületek, a tölgyfaasztalok vagy például az írható, fekete falak. Az organikus hangulatot támogatják az igényes növények, törpefák, amelyek üdesége nagyszerűen harmonizál a természetesen stílussal. Kifinomult kreatív megoldásaikkal a BePRO munkatársai is hozzájárultak a sikerhez (tárgyalódekor, reklámfeliratok a recepciónál stb.), a szőnyegezés pedig a Decor Floor közrenűködésével valósult meg.

Az open space az egész utcafronti részt végigkíséri, a természetes fény adta lehetőségeket teljes mértékben kiaknázták. Egy kis francia dizájn is megjelenik, hiszen szám szerint 57 darab a mennyezetre erősített fali kar teszi különlegessé a munkaállomásokat, amelyek szükség esetén különleges hangulatvilágítást biztosítanak. Az egyterű zónában egyedi gyártású közösségi szigetek és bútorok szegmentálják a munkaállomásokat divíziók szerint. A gardróbok a recepciónál és az open space-ben is megtalálhatók, emellett a clean desk policy jegyében mindenkinek saját kis konténere van, ahol a kollégák a személyes dolgaikat tárolhatják. Itt a falba épített szekrényeket is táblafestékkel borították be, de ugyanígy a pillérek is írható felületet kaptak, amelyeket a munkatársak ötletei alapján „pingálnak” ki, így a dolgozókat is bevonják az irodakialakításba.

Az open space zónában tovább haladva négy vezetői szoba található egymásra felfűzve, amelyek csupán üvegfalakkal vannak elválasztva a munkaállomásoktól, ez is jelzi egyrészt a transzparenciát, másrészt a lapos hierarchiát, folytatja Zsédely Krisztián, akinek a széke mögött a falon alakították ki az „Akikre büszkék vagyunk” falat, ahová negyedévente azok a dolgozók kerülnek majd, akik a legjobban teljesítenek.

Utat szeretnénk mutatni a munkaerőpiacnak, hogy hogyan kell olyan irodát kialakítani, amely nem csak szép és esztétikus, hanem amelyhez kötődnek is a kollégák. A kötetlen munkastílus hívei vagyunk, ezért inspiratív helyben gondolkodtunk, ahol bárki beléphet a vezetőség irodájába, nincsenek merev struktúrák. A munkaállomásokat nappali hangulatot árasztó közösségi terekkel, kanapékkal színesítettük, egyfajta második otthont akartunk teremteni, hogy inspiráló – a kreativitást, cselekvést elősegítő – környezetben dolgozhassunk, a személyes és szakmai kapcsolatok folyamatosan erősödjenek, a hatékony csapatmunkát minden eszközzel támogassuk. Melegséget árasszon és legyen személyes, mindenki tudjon meleg szívvel kötődni hozzá – teszi hozzá Zsédely Krisztián.

A közösségi szigetek, kisebb teresedések alternatív munkavégzési helyszíneket is kínálnak, amelyek egy részét hangfogó elemekkel egészítették ki. Vagyis a sokféle ülőbútor a kollégák számára új impulzusokat is adhatnak a munka során. Egyensúlyi állapotra törekedtek, ahol a koncentrált munkát felválthatja a lazulás és a feltöltődés. Kialakítottak egy relaxációs szobát is tévével, csocsóval, pihenő kanapékkal, masszázsfotellel és babzsákokkal, ahol a munkatársak regenerálódhatnak, kis időre elvonulhatnak, olvashatnak vagy éppen zenét hallgathatnak. A nyitott irodatér végében kapott helyet még két tárgyaló, az egyikben DiCaprio A Wall Street farkasa c. kultuszfilm egyik jelenetében látható, valamint egy belső kávézó is várja a kollégákat.

Az irodát egy hatalmas közösségi tér zárja, amely feltéve az i-re a pontot, egy különleges fali installációt tartalmaz. Ha távolabbról nézzük, akkor Bartók Béla arcának részlete rajzolódik ki a színes téglák segítségével, amelyről azt olvashatjuk ki: „We see the future”. Ez a különleges díszítő- és térépítő elem nagyszerűen szimbolizálja a Professtion.hu új irodájának rendeltetését is, hiszen a cég sikerrel képviseli a modern munkakultúra jellemzőit, miközben ügyfelei számára valódi jövőképet kínál.

A Profession.hu-iroda is Az Év Irodája verseny résztvevője. Az egyes kategóriákban azevirodaja.hu oldalon lehet szavazni kedvenceinkre!