A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Revetas megvette a TriGranitot

A Revetas, a közép-európai régióra specializálódott ingatlanbefektetési vállalat bejelentette, hogy a Goldman Sachs Asset Management által kezelt alapokkal közösen sikeresen lezárta a TriGranit akvizícióját a TPG Real Estate-től, a nemzetközi magántulajdonú befektetési vállalat, a TPG ingatlancsoportjától.

A kiemelkedő minőségű 173,000 nm GLA területű eszközökből álló közép-európai TriGranit portfolió 100%-os bérbe adottsággal működő irodaházakból, és három, minden engedéllyel rendelkező A-kategóriás fejlesztés alatt lévő (pipeline) irodaprojektből áll. A teljes eszközérték a bruttó fejlesztési értékkel együtt meghaladja a 450 millió eurót. Két projekt, a krakkói Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum H épülete, valamint a budapesti Millennium Gardens irodaház már kivitelezés alatt áll, míg a B4B I épületének és a katowicei Silesia Towers irodaház első ütemének indítása pedig a közeljövőben várható.

A vállalat vezetését továbbra is a TriGranit menedzsment csapata végzi Török Árpád vezérigazgató irányításával. Az irodaházak fejlesztését és építését a TriGranit folytatja a jövőben is a vállalattól megszokott legmagasabb irodaház-fejlesztési és kivitelezési elvárások mentén, és a fenntarthatóság és a zöld szempontok figyelembevételével.

„A TriGranit akvizíciója révén ötvözve a Revetas hosszú távú régiós érték-generáló befektetői tapasztalatát a TriGranit kiemelkedő fejlesztői tapasztalatával további kiemelkedő ingatlanfejlesztések vállhatnak valóra fontos közép-európai egyetemi városokban. Örömmel dolgozunk együtt a TriGranit tapasztalt menedzsment csapatával azon, hogy a core ingatlanpiacon kiemelkedő projekteket valósítsunk meg, hiszen a régióban az elmúlt évtizedekben ez a szegmens jelentette az egyetlen biztos, likvid eszköztípust – mondta Eric Assimakopoulos, a Revetas ügyvezető partnere.

Michael Abel, a TPG Real Estate partnere hozzáfűzte: „A TriGranit egykori megszerzésével egy stratégiailag igen erős, a régióban nagyra tartott ingatlan platform-hoz jutottunk hozzá, melyet egy szakmailag kiváló, hozzáértő menedzsment csapat irányított és irányít mind a mai napig. Mindez a gazdaságilag erősödő közép-európai ingatlan-piacon egy nagyon előnyös együttműködést ígért és váltott be. Szeretném köszönetünket kifejezni a TriGranit csapatának a kiemelkedő együttműködésért, és egyben sok sikert kívánni a cég életének következő fejezetéhez." 

A TPG Real Estate tulajdonlása alatt a TriGranit meglévő ingatlanjait kiemelkedő minőségben kezelte, és számos értékteremtő ingatlan-projektet fejlesztett és épített. Ezen időszak alatt a TriGranit nem csupán sikeres ingatlanokat hozott létre, hanem sikeres tranzakciókat is zárt, mint például a krakkói Bonarka Városközpont, a budapesti Millennium irodatornyok, és a Lakeside Park irodák eladása Pozsonyban. A TPG Real Estate Europában és ÉszakAmerikában számos ingatlan platformot hozott létre és vásárolt úgy mint A&O Hotelek, Arlington Porperties, Evergreen Industrial Properties, LifeStorage, P3 Logistic Parks, és a Taylor Morrison (NYSE:TMHC).