A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Skanska is indul Az Év Irodája versenyen!

A Skanska több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a magyar piacon. A világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalatának budapesti irodájában jártunk.

A Skanska Magyarország idén júliusban költözött be az új irodába, melynek nem is találhattak volna jobb helyet, mint a saját fejlesztésként megvalósult, többszörösen díjazott Nordic Light irodaház. A környezettudatosság és fentarthatóság nemcsak az irodaház, hanem a Skanska életében is jelentős szerepet játszik. Ez már rögtön az iroda bejáratánál is megmutatkozik, ahol hatalmas mennyiségű növény várja a vendégeket. A biofílikus dizájn egyrészt esztétikus, jobb érzés belépni az irodába, másrészt pedig az itt található növényszigetek javítják az irodai levegő minőségét. A növényzet speciális megvilágítást is kap, este lilás fényárban úszik az összes élő kompozíció. A recepció mellett láthatók a vállalat díjai, többek között Az Év Irodája versenyen elért helyezésekért járó korábbi elismerések is.

A recepcióhoz közel található egy kisebb kávé-tea sarok hűtőszekrénnyel és frissítőkkel felszerelve, így az érkező vendéget rögtön meg tudják kínálni egy kávéval vagy gyümölcslével. A váró közelében, az iroda központjában létrehoztak egy közösségi teret, mely otthont ad a hivatalos és informális megbeszéléseknek, itt található egy fából épített, lelátós elrendezésű emelvény is. A tárgyaló helyiségekből összesen négy darab van, mindegyik más méretű és a természetközelség megnyilvánul a tárgyalók neveiben is: Lake, Field, Forest, Hill – a dekoráció ezek után az összes helyiségben adta magát. Az egyik kisebb szoba csupán kétszemélyes, üvegfalú, ám teljesen hangszigetelt. A kellemes és otthonos hangulatú környezet leginkább kötetlen meetingekre, interjúztatásra, konferenciahívásokra alkalmas.

A nyitott kialakítású, tevékenység alapú irodában az ablakokhoz közel kaptak helyet a munkaállomások, azonban nincsenek fix helyek, mindenki ott dolgozik, ahol szeretne. Olyan extrákkal is bír az iroda, mint a masszázsszoba, ahol felfrissülhetnek a fáradt dolgozók. A relaxációs helyiségek vagy az asztalitenisz lehetőségek mind segítenek az alkalmazottak munkahelyi jóllétének növelésében. A közös konyha és a csocsó az iroda hátsó részében található. Mivel a cég svéd gyökerekkel rendelkezik, nem volt kérdés, hogy skandináv eredetű dizájnbútorokkal rendezik be az irodát. A természetes anyagok és színek dominálnak, egy-egy erősebb árnyalat töri meg a homogenitást.

Az iroda manapság az employer branding egyik eszköze. A Skanska új székhelyét is a munkavállalók munkahelyi jóllétének figyelembe vétele mellett hozta létre és olyan munkahelyi környezet igyekezett megteremteni, amely hűen tükrözi a cég ezzel kapcsolatos kezdeményezését. Ezért tartották szem előtt azt, hogy egy praktikus, esztétikus és a munkavállalók számára kellemes környezetet alakítsanak ki. Szerintünk tökéletesen sikerült!