A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Skanska Nordic Light Trio irodaház első bérlője egy egészségügyi vállalat

A Skanska 10.600 négyzetméternyi irodaterületet adott bérbe a budapesti Nordic Light irodakomplexumban egy nemzetközi gyógyászati cégnek. A bérlő a Skanska épületei közül Magyarországon elsőként WELL minősítésre törekvő Nordic Light Trio épület 79 százalékát foglalja majd el.

A bérlő – akit úttörőként tartanak számon az egészségügy és a gyógyszeripar területén - elkötelezett az egészséges munkakörnyezet mellett, ezért választásában fontos szerepet játszottak a Nordic Light Trio kínálta funkciók, mint a munkavállalók jóllétére fókuszáló kényelmes és felhasználóbarát terek, a fenntartható megoldások és a felhasználói élményen alapuló innovációk. A Skanska által fejlesztett  többfunkciós épületrendszer a bérlők számára különböző lehetőségeken keresztül növeli majd a mindennapi munka kényelmét, például a felhasználók telefonjaik segítségével léphetnek be az irodaházba, egy rendszámfelismerő rendszer könnyíti meg a garázsba való behajtást és virtuális recepció segítségével fogadhatják vendégeiket.

A Nordic Light Trio megközelítőleg 14.000 négyzetméter bérelhető területet kínál majd hat irodaszinten és a háromszintes mélygarázsban. Ez az utolsó, 2020 második negyedévében elkészülő fázis teszi teljessé a már meglévő és sikeresen működő Nordic Light irodakomplexumot a Váci úton. WELL minősítésre törekedve, a Nordic Light Trio 2.400 négyzetméter többfunkciójú, a nagyközönség számára is nyitott kertet, szekrényekkel, öltözőkkel és zuhanyozókkal kiegészített kerékpártárolót valamint elektromos autók töltésére szolgáló parkolóhelyeket egyaránt kínál majd.

“A Skanskánál olyan tereket építünk, amelyek aktívan hozzájárulnak az emberi egészséghez és jólléthez, a legújabb technológiák a skandináv építészet és dizájn elemeinek vegyítésével. Boldogok vagyunk, hogy a Nordic Light Trio lesz az első WELL minősített Skanska fejlesztés Magyarországon. Számunkra a jóllét olyan technológiákat jelent, amelyek megkönnyítik bérlőink életét. A Connected by Skanska integrált épületrendszer révén közösséget alakítunk ki az épületet használók között, és egyben olyan digitális megoldásokat kínálunk, amelyek növelik a felhasználói élményt.” – mondta Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.