A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A szoftveróriás erotikája. Az olasz elegancia leteperte az ipari fílinget.

Az Autodesk a Goring & Straja Architects segítségével alakította ki új milánói, 850 m2-es irodáját. A nemzetközi szoftvercég alapvető célja volt az igényes, fenntartható technológiákat kombinálni a nemzetközi miliővel és az olasz fílinggel.

A LEED Gold minősítéssel rendelkező iroda maximálisan figyelembe vette a környezettudatos technológiákat, így hangsúlyos szerepet szántak a természetes fényeknek, az energiatakarékos világításnak és a fenntartható bútoroknak. A Goring & Straja Architects tervező csapat számos korábban már létező irodaelemet újrahasznosított, itt említhetjük meg a fapadlót vagy a mennyezet- és falelemeket. A szerkezeti anyagok több mint 40 %-át a projekt 500 kilométeres körzetén belül gyártották le – ezzel is üzemanyagköltséget spóroltak meg. Még két adat: a felhasznált anyagok csaknem negyede újrahasznosítás során keletkezett, és a gyártási hulladék több mint 80 százalékát szintén újrahasznosították.

Mivel Olaszországban nagy hagyománya van az ipari dizájnnak, ezért a tervezők törekedtek arra, hogy az olasz bútorok és lámpatestek hangsúlyos szerepet kapjanak ebben a loft projektben is. Az igényes olasz kivitelezés lépten-nyomon megmutatkozik, így például a két emeletet összekötő falszakaszt velencei vakolattal fedték be. A falak zöldje és a meleg faanyagok izgalmas kontrasztban állnak a domináns fehér belső színvilággal. A falgrafikák híres olasz dizájnerek munkáját dicsérik, akik az Autodesk szoftverjét alkalmazták, így valójában egyfajta cégbemutató is: az ügyfelek láthatják, hogy mire képes az Autodesk.

Az Autodesk digitális eszközei, lehetőségei és a modern interiör-tervezés közötti kapcsolatot testesítik meg az olyan elemek, mint a beton munkaasztalok, illetve a toló üvegajtók. A telefonszobában pedig a tervezés olyan emblematikus kellékeit mintázták meg, mint a szögmérő, a háromszög vagy a különböző sablonok. Összességében világszínvonalú high tech bemutatót tartottak a tervezők, amelyek igazán elkápráztatják a látogatókat, és ha egy ügyfelet ez sem győz meg, akkor semmi.