A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A TriGranit ismét rangos díjakat nyert Londonban

A TriGranitot a Property Company of the Year 2015 – Europe (Az Év Ingatlanvállalata) és az Outstanding Contribution 2015 - Europe ( Az Év Kimagasló Teljesítménye) kategóriájában is díjazták a rangos World Finance Award-on. A World Finance magazin által alapított díjjal azokat az ágazati szereplőket ismerik el, amelyek színvonalas teljesítményükkel gazdasági és szociális szinten is minőséget és hozzáadott értéket teremtenek a társadalom számára. A TriGranit emellett felkerült a World Finance 2015. évi 100-as listájára is, amelyen az ágazatuk fejlődésének előmozdításában élen járó cégek szerepelnek. 

A TriGranit a tekintélyes World Finance magazin 13 európai ingatlan-díjkategóriája közül két kategóriában – Az Év Ingatlanvállalata és Az Év Kiemelkedő Teljesítménye – érdemelte ki az elismerést. Az év ingatlanvállalata díjat kifejezetten azok az ingatlanpiaci cégek kapják, amelyek különösen nagy hatást gyakoroltak az ágazatra 2015-ben, a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalat díj pedig az erőfeszítést, illetve és az átlagon felüli szolgáltatásokat ismeri el.  A TriGranitot e rangos díjak mellett további megtiszteltetés is érte, ugyanis a World Finance 2015. évi 100-as listájára is felkerült. A listán olyan személyek és vállalatok szerepelnek, amelyek kimagasló teljesítményt nyújtottak a legkülönbözőbb területeken, és élen járnak ágazatuk fejlődésének előmozdításában.

„Komoly eredményként könyveljük el, hogy immár második éve érdemeltük ki a World Finance magazin nívós díját, amely egyúttal vállalatunk erőfeszítéseit és a kiváló teljesítmény iránti hosszú távú elköteleződését is jól mutatja. Ez azért különösen fontos, mert tavaly a teljes közép- és kelet-európai ingatlanszektorban egyértelműen beindult a növekedés, és egyre fokozódik a vállalkozások közötti egészséges verseny” – nyilatkozta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy a vállalat folytatja a terjeszkedést újabb, stratégiailag kiemelt helyen fekvő irodai és kiskereskedelmi ingatlanok vásárlásával, fejlesztésével és kezelésével. A TriGranit elsősorban a közép- és kelet-európai ingatlanpiacra összpontosít. 2015-ben elkészült a krakkói Bonarka for Business irodaház-komplexum 10 000 négyzetméter bérbe adható irodaterülettel rendelkező „E” épülete, és jelenleg is épül az „F” és a „G” épület, amelynek bérbe adható területe összesen 20 000 négyzetméter lesz. Emellett a vállalat számos irodai projektje előkészítés alatt (pre-development) áll: tervben van egy 30 000 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező irodaépület Magyarországon, egy 25 000 négyzetméteres Szlovákiában és további 40 000 négyzetméter irodaterület Lengyelországban. A kiskereskedelem terén jelenleg két projekten is dolgozunk, ezen ingatlanok bruttó alapterülete megközelíti a 160 000 négyzetmétert.

A World Finance magazin 2007-ben létrehozott díja az egyik legfontosabb iparági elismerés a nemzetközi vállalatok körében. Az elismert kutatókból és olvasókból álló zsűri különféle kritériumok alapján választotta ki a 2015. évi díjazottakat a jelöltek közül. A legfontosabb szempontok között megemlítendő a kivitelezés minősége, az aktuális szolgáltatások és fejlesztések, a design és a koncepció, a finanszírozás, az innováció és az előremutató szemléletmód, valamint a fenntartható gyakorlatok és a környezettudatosság.