A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Váci Greens legújabb kávézója

Minden irodaháznak szüksége van egy kávézóra, ahová akár az irodaházból, akár reggel az irodába menet be lehet ugrani egy jótékony feketéért. A Cushman & Wakefield az Atenort képviselve elintézte, hogy a Coste Coffee szolgálja ki az irodaház minőségi kávéra szomjazó dolgozóit.

A Váci Greens irodakomplexum épül, szépül és fejlődik, így nem csoda, hogy a szolgáltatók terén is bővítik a kínálatot. Teljes egészében 130 000 négyzetméter irodaterületet foglal majd magában 7 épületben, Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében, és neves bérlői több, mint 5 500 embert foglalkoztatnak. A második ütem átadásával (D, E, F és G épületek) ez a szám az elkövetkezendő 2-3 évben megduplázódik.

A Costa Coffee minőségi kávézóláncot valószínűleg kevés embernek kell bemutatni, jövő év márciusában nyitja meg 27. magyarországi üzletét, 170 négyzetméteren, a hamarosan átadásra kerülő Váci Greens D épületének ételudvarában. Egy új koncepció szerint a fejlesztő ételudvar kialakítását tervezi a hozzávetőlegesen 1500 négyzetméteres
földszinti területen egy zöld sétánnyal, mely a Bence utcát és a Váci utat köti majd össze.

​A Cushman & Wakefield képviselte a belga Atenor ingatlanfejlesztőt, a Váci Greens D épületének tulajdonosát, a Costa Coffee lánc magyar franchise partnerével kötött bérleti szerződés megkötése soránSzántó Tamara, Associate, a Cushman & Wakefield Budapest irodabérbeadási vezetője elmondta:

“Örülünk, hogy a Costa Coffee a Váci Greens D épületét választotta. Hiszünk az új ’gasztro passzázs’
koncepció sikerében, jelenleg is több bérlővel folytatunk tárgyalásokat.”

Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője hozzátette: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen
neves vendéglátó egység teszi színesebbé a campus kínálatát. A Váci Greens bérlőinek száma és a
szolgáltatások egyre bővülnek és a jelenlegi egyeztetések után még nagyobb változatosságra számítunk.
Várakozásaink szerint a jelenleg fejlesztés alatt álló D épület, 2018 első felének végére elérheti a 100
százalékos bérbeadottságot.”