A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Váci Utca Center-ben átadták az AC Nielsen irodát

Az Interface exkluzív modulszőnyegei ismét egy nagy nevű iroda padlózatát burkolják. Az AC Nielsen Piackutató Kft. nemrégiben foglalta el új székhelyét, a Váci Utca Center negyedik emeltét. Az iroda kialakításáról Vizmathy Erikát, az AC Nielsen költözési projektjének vezetőjét, a padlóburkolatok telepítéséről pedig a ProInterier Kft alvállalkozóját kérdeztük.

Milyen koncepció alapján készült az iroda kialakítása?

A New York-i központú Nielsen, a világ 103 országában jelen lévő globális cég, amelynek az iroda kialakításokra vonatkozó irányelvei, abszolút 21. századi, a munkavállalók igényeit és a „well-being” gondolkodást figyelembe véve kerültek kialakításra. Ezeket az irányelveket, illetve a Váci Utca Center irodaház adottságait követve alakítottuk ki koncepciónkat, amelynek fő szempontja volt, hogy ne egy steril irodai környezet várja a kollégákat, hanem lehetőleg olyan, ahol tényleg otthonosan érezhetik magukat. Így több kis-konyha, kávé-sarok került kialakításra, az open office-ok mellett pedig kisebb irodák, több tárgyaló/call-szoba, amelyek mind-mind a kollégák kényelmét szolgálják. Nálunk nincs csocsó-, vagy pingpongasztal, cserébe viszont a székek és a bútorok kiválasztásánál nem kötöttünk kompromisszumot, a legjobb minőségű székeket és asztalokat választottuk ki. – mondta Nagy László, a Nielsen HR Igazgatója.

A Nielsen központi ingatlangazdálkodó részleg tervezésért felelős kollégái, az Ügyvezető Igazgató és a HR Igazgató közösen tervezték meg az új irodát. A korábban említett irodai irányelvek, a felhasználható színeket is előírják, így azok figyelembevételével választották ki azt, amelyik a legjobban passzolt a falak és a bútorok színeihez.

Interface modul szőnyeg telepítése

Március közepén kezdtük a munkálatokat és április 4-re készültünk el vele. Összesen 2 hét alatt raktuk le a 120 nm LVT-t és az 1016 nm modulszőnyeget. – mondta az alvállalkozó. A padlóburkolatok lerakásához olyan fixálót használtunk, mely jelenleg a legzöldebb ragasztó a piacon, mivel használata során nem keletkezik felesleges hulladék és nincs károsanyag kibocsátása.

A ProInterier Kft. az Interface World Woven és Urban Retreat típusú modul szőnyegeket biztosította az iroda kialakításához. A World Woven szőnyeg a klasszikus Linen Tweed színben került a tervezett helységekbe. Ez a sokak által kedvelt szőnyeg típus, négy féle színárnyalatból áll, a homok szürkétől egészen a világos bézs színig.

Az elegáns padlóburkolat a nagyobb tárgyalókba került lerakásra. A magas minőségű Urban Retreat szőnyeg Granite típusa pedig egy dominánsabb, sötétebb, vegyes szürkés barnás színt képvisel, mely a közlekedő részek burkolata lett. A fahatású LVT az étkező és kávézó aljzatát színesíti, mely körül harmonikusan kapnak helyet a türkízkékes bútorok és falfestés.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!