A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A világ egyik legmenőbb építészirodája ilyen munkahelyen dolgozik

A Gensler most éppen Georgia államban, Atlantában bővítette az irodáját. Elegancia, könnyedség, eredetiség.

A Gensler a világ egyik legjelentősebb építészirodája, amely számtalan világszínvonalú projektet valósított meg. A világon mintegy 3500 ügyféllel rendelkeznek, szakértőik 46 városban vannak jelen szerte a Földön, vagyis ők is egy hatalmas globális szervezetet alkotnak. Számtalan projektjük közül említsünk meg néhány ikonikus tervet.

Amerika egyik leghíresebb felhőkarcolóját, a chicagói Willis Tornyot, amely csaknem negyedszázadig a világ legmagasabb épülete volt, a Gensler tervei alapján frissítik fel, hogy ismét versenyképes legyen az irodapiacon. A JLL chicagói központjának újjászabását is ez a vállalat irányította. De ők tervezték a Shanghai Tornyot is, amely 128 emelettel és 632 méter magassággal büszkélkedhet, és ezzel a paraméterekkel a legmagasabb felhőkarcoló Kínában, illetve a második legmagasabb a világon a Burdzs Kalifa után. És még sorolhatnánk.

Ezúttal azonban saját maguknak formálták újjá a kibővített irodájukat Atlantában mintegy 500 m2-en. A bővülés apropóján előtérbe kerültek az együttműködő és innovatív terek, amelyek a kreativitást inspirálják, és még rugalmasabb munkahelyeket hoznak létre. Már belépésnél azt érezheti a látogató, hogy ez a kísérletezés és a folyamatos újragondolás helyszíne, vagyis a tervezők, akik újabb és újabb ötleteken dolgoznak, olyan miliőben tudnak tevékenykedni, amely ösztönzi az eredeti megoldásokat.

A nyitott és laza környezet szabaddá teszi a tervezőket, bátran agyalnak a problémákon, amelyeket közösen eredményesebben megoldhatnak. De milyen kellékek, tárgyi elemek, módszerek segítik őket a közös gondolkodásban?

Az írható és mágneses falburkolat arra ösztönzi az építészeket, hogy elkészített terveket megosszák a csapat tagjai számára, így az ötleteket bárki láthatja a falfelületeken. A csapat ráadásul hetente egy különleges meetinget is tart, ahol különböző szakterületek tervezői, szakértői gyűlnek össze, hogy megvitassák a különböző nézőpontokat.

Sokféle munkaállomás áll a rendelkezésre az újjászabott irodában, amely megengedi, hogy az egyes munkafolyamatokhoz a dolgozók szabadon válasszanak helyszínt, ez a módszer a sokszínű feladatokat, munkastílusokat és személyiségeket is eredményesebben szolgálhatja. Az alkalmazottak számára ez a bizalmi kultúra része, vagyis a vállalattól felhatalmazást kapnak arra, hogy saját tehetségüket kibontakoztassák.