A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A világ legkreatívabb munkahelye

Az Airbnb San Franciscóban található székháza igazi unikum, ahol a 70-es évek hippiszíneivel felturbózott épület a 21. század igényeit maximálisan kielégíti. Nem túl szerények, de miért is lennének?

Az Airbnb-t 2008-ban San Franciscóban alapítottak, és internetes közösségi piacteret kínál azoknak, akik szeretnének egyedülálló szálláshelyeket meghirdetni, felfedezni és lefoglalni szerte a világon online vagy akár mobiltelefonról. Oldalukon több mint 192 országban 34 ezer város szerepel. A látványos növekedésüket jól jelzi, hogy 2011-ben vadonatúj székhelyet alakítottak ki, amely a társaság unikális kultúráját, értékeit és brandjét hivatott megjeleníteni, miközben fontos volt, hogy a helyszín és San Francisco gazdag történelmi öröksége között folytonosság jöjjön létre. A fenntarthatóság hangsúlyozása a struktúrában és a tervezésben szintén alapvető szempont volt a projekt során.

Ha körbenézünk az épület gigantikus belső terében, több szintes átriumában, akkor nem egy tőlünk idegen, hatalmas létesítményt érzékelünk, hanem a vibráló színek keresztmetszetében valóban egy otthonos légkört tapasztalhatunk, ahol a kisebb-nagyobb helyiségekben kényelmesen és jól érezhetjük magunkat. A térben szembetűnő, hogy számtalan stílusú helyszín áll a munkatársak rendelkezésére, így azok szabadon eldönthetik – noha van saját asztaluk is –, hogy aznap éppen milyen díszletek között kívánnak tevékenykedni, miközben igényes Vitra bútorok szolgálják a kollégák kényelmét. Ez a fajta flexibilis kialakítás elősegíti, hogy az alkalmazottak mindig új impulzusokkal felfegyverkezve dolgozhassanak, és az esetleges inger- és hangulatszegény „holtpontokat” túlélve ismét eredeti ötleteken agyaljanak. Szóval ez a különleges dizájn egyfajta kreatív enzimkút, amely újabb és újabb adrenalintöltettel látja el a kollégákat. Még a tulajdonosok sem rendelkeznek cellás irodával, mindent a nagyteres alaprajzi struktúra határoz meg.

Az együttműködés szelleme uralja az épületet, ahol a kollaborációs terek projektszobákat is tartalmaznak, amelyek mobilfalai szabadon variálhatók, vagyis itt is a spontenaitás és kreativitás a kulcsszavak. A hatalmas átriumot a tetőablakok világítják meg, vagyis az életet adó fényből sincs hiány. Mindemellett van egy 20 fő befogadására alkalmas kör alakú vezetői tárgyaló, egy könyvtár kifejezetten fókuszmunkára és egy kantin is. A fullra felszerelt konyhában ráadásul van reggeli, ebéd, vacsora és amit akarunk. Némely tárgyaló úgy fest, mintha egy babaszobába tévedtünk volna. Az épület tetejéről pedig kellemes látványt nyújt a városkép, amelyben esténként is gyönyörködhetünk. Az egyik alapító, Joe szerényen csak így nyilatkozott: „ megépítettük a világ legkreatívabb helyét.” Lehet, hogy igaza van.

 

 

 

Képek: Airbnb