A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Vodafone meghosszabbította bérleti szerződését

A CPI Csoport tulajdonában lévő CPI Magyarország (korábbi nevén Ablon), megkötötte az idei év eddigi legnagyobb irodapiaci tranzakcióját a Vodafone vállalattal 13.800 négyzetméter irodaterületre, a budapesti Aréna Corner irodaházban. A Vodafone mobiltávközlési szolgáltatót az ügyletben a Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata képviselte.

A Vodafone, a meglévő Kerepesi Torony egészére szóló, 8.112 négyzetméteres bérleti szerződésének megújítása mellett, további 5.600 négyzetméterrel bővült, a teljes 4. és 5. emeleten a Hungária és a Szörény Tornyokban. Ez a bővülés lehetővé teszi a Vodafone iroda igényének kiterjesztését és egyben SSC (shared service centre) részlegének növelését ugyanazon épületben.

Ezen sikeres tranzakcióval a kb. 29.000 négyzetméteres Aréna Corner irodaház bérbeadottsága jelenleg 95 százalék, csupán a földszinti 1.500 négyzetméteres kiskereskedelmi terület vár még bérlőre.

Billy Davidson, a Vodafone ingatlancsoportjának vezetője elmondta: “Ez a tranzakció egyértelműen bizonyítja a Vodafone hosszú távú elkötelezettségét Budapest és Magyarország iránt. Az Aréna Corner elrendezése és az épület elhelyezkedése kiválóan megfelel számunkra és örömmel folytatjuk sikeres SSC szolgáltatásunkat az irodaépületben.”

Lovro Adrienn a CPI Csoport magyarországi és romániai operációjának vezetője elmondta: “Örömmel tölt el, hogy a Vodafone a szerződéshosszabbítás és a bővülés mellett döntött, nagy várakozással tekintünk a már kialakult szoros üzleti együttműködésünkre a jövőben is. A tranzakció kiemelkedő a magyarországi portfoliónk tekintetében, és további előnye, hogy ezzel a szerződéssel az épület gyakorlatilag 100 százalékban bérbeadott.”

David M Johnston Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője hozzátette: “Aktív keresési folyamaton vagyunk túl a Vodafone vállalattal, de a döntés az Aréna Corner mellett viszonylag hamar megszületett, köszönhetően a rugalmas bővülési lehetőségnek, mely lehetővé tette a Vodafone számára az azonnali növekedést.  Ez a tranzakció megerősíti azt, hogy a budapesti irodapiac ismét folyamatosan fejlődik, ami nagyrészt az olyan nemzetközi cégek érdeklődésének hatása, akik felismerik Budapest alapvető előnyeit és növelni kívánják jelenlétüket a városban.”

Az A kategóriás Aréna Corner irodakomplexum 29.000 négyzetméter kereskedelmi (kiskereskedelmi és iroda) területet kínál 3 toronyban, 8 emeleten. A három irodatorony között biztosított a közvetlen átjárás, nagy, jól kihasználható területekkel rendelkezik, ami ideális a SSC tevékenység végzésére. Az Aréna Corner irodakomplexum a város sport- és kereskedelmi központjában helyezkedik el, közvetlenül a Budapest Sportaréna és a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában. Az épület mind tömegközlekedési eszközökkel, mind autóval kiválóan megközelíthető a Hungária körút, valamint a Kerepesi út útvonalakon.