A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Waberer’s exkluzív irodája nyerte a különdíjat

Az Év Irodája Különdíjat a Waberer’s vezérigazgatói irodák nyerte el, amely a Parlament mellett egy impozáns épületben elegáns munkakörnyezetet biztosít. Exkluzív ékszerdoboz.

A Waberer’s irodája a Kossuth tér egyik patinás bérházában exkluzív, világszínvonalú munkahely, ahol az ország szívében nagyszerű díszletek – Országház, Duna, Vár – mellett fogadhatja a cégcsoport a kiemelt ügyfeleit, illetve ahol a vezetőség dolgozhat igényes körülmények között. Az exkluzív iroda egyrészt tekintélyt kölcsönöz a vállalatnak a nemzetközi partnerei előtt, másrészt a háttértevékenységet végző munkatársak itt dolgoznak.

„A Vadász Mihály és Preisich Gábor által tervezett, 1937-ben épült Kossuth téri háztömb 6. emeletén kialakított vezérigazgatói irodák a környezethez maximálisan alkalmazkodva és a XXI. század modern technológiát nagy odafigyeléssel ötvözve kerültek kialakításra. A tervezői filozófiára jellemző a kompromisszummentesség és a maximumra való törekvés.  A belső tér kialakításában egy jól felfejthető tervezői koncepcióra (a múlt és a jelen értő összekapcsolása) felfűzve illeszkednek a legapróbb részletek is, melyek magas minőségben és igényes anyagválasztással, precíz kivitelezéssel kerültek megvalósításra. Hallatlan elegancia, stílusosság, kifinomultság jellemző a terek kialakítására. Valódi vezetői irodák jöttek így létre” – indokolta a díjat Koós Pál, a szakmai zsűri felelős tagja.

„A tervezés és a kivitelezés precíz és nagyon alapos munka eredménye, amely jól tükrözi a cég munkafilozófiáját, illetve a cégtulajdonos Wáberer György hozzáállását is. A cél az volt, hogy az iroda reprezentálja a cégcsoport erejét, nemzetközi jelentőségét, a minden apró részletre való odafigyelés pedig azt is szimbolizálja, hogy akárcsak az irodakialakítás, ugyanúgy a cég minden tevékenysége professzionális, a tökéletes megoldásokra törekszik. A megrendelő kérésére nagy gondot fordítottunk a munkatársak egészégére, ezért is volt fontos az ergonomikus székek kiválasztása, és a pozitív hozzáállást jeleníti meg a LED-es hangulatvilágítás is, amely a munkatársak „hangulatfelelőse” – nyilatkozta Csavarga Rózsa tervező.

Bemutató cikkünk:

A Waberer’s exkluzív irodája a Kossuth téren