A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Wing megvette a Liget Center irodaházat

Az M7 Real Estate páneurópai befektető és vagyonkezelő az M7 Közép-Európai Ingatlanalap megbízásából eladta a budapesti Liget Center irodaépületet a WINGHOLDING Zrt. részére.

Az M7 a mintegy 7 000 négyzetméteres, 111 férőhelyes mélygarázzsal és egy szomszédos auditóriummal rendelkező, Budapest követségi negyedében található irodaépületet 2017-ben vásárolta meg. Az M7 tulajdonlása alatt az épület 100%-os kihasználtságot ért el.

A bérlőkkel, köztük az Omnicom Media Grouppal és a Walt Disney-vel, jobb feltételekkel született megállapodás a bérleti jogviszonyok meghosszabbításáról. Ez az átlagos bérleti futamidőt 1,73 évről 2,78 évre növelte meg. Az M7 befejezte az előkészítési munkálatokat az üresen álló, nagyjából 3 800 négyzetméteres auditórium fejlesztésére, amivel további kereskedelmi lehetőséget nyitott meg az új tulajdonos számára.

Magyar Balázs, az M7 magyarországi ügyvezetője elmondta: “A Liget Center-rel kapcsolatos üzleti tervünket az erre szánt időn belül megvalósítottuk és a létesítményt magas szakmai színvonalat képviselő vevőnek adtuk el. A régi auditórium kezdeti munkálataival egy új fejlesztés lehetőségét is megteremtettük, ami szintén hozzájárult az attraktív hozam szinthez, melyet elértünk befektetőink részére.”

A modern stílusú épület eredetileg 1948-50 között épült, és egy ideig a Magyar Építőipari Munkások Országos Szövetségének székházaként működött, majd 2002-ben teljes körűen felújították az Egeraat építésziroda tervei alapján. A ház a jelen kor változó igényeit is képes magas színvonalon kielégíteni, köszönhetően jól szeparált tereinek, jó funkcionális tagolásának, flexibilitásának és máig korszerű anyaghasználatának. 

„Küldetésünknek tekintjük a Budapest arculatát meghatározó magyar építészeti örökség megőrzését és hogy a kihasználatlan területeknek új értelmet adjunk. Erre a korábbi műemléki projektjeink mellett – úgy, mint a Máriássy Ház, a Millenáris Irodaház, vagy az Andrássy út 66 szám alatti irodaház - a Liget Center is jó példa. Az épületet annak letisztult vonalvezetése, térszervezése és építészeti minősége már építésének idejében is a főváros legjobb irodaházai sorába emelték, és ez a mai napig érvényes.

Mindemellett a Liget Center megvásárlása kiválóan illeszkedik a WING hosszú távú stratégiájába, amely alapján a fejlesztéseken kívül, akvizíciók által is bővítjük az ingatlan-portfóliónkat jelentős potenciállal, komoly értékkel bíró ingatlanokkal. A Liget Center épületegyüttese kiváló lokációval bír, a Városliget megújulása pedig tovább fogja növelni az elhelyezkedés értékét. A bérlőinknek egyedülálló lehetőségük lesz Budapest legnagyobb újjászületőben lévő parkja mellett dolgozni” - mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.