A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Wing már építi az evosoft új székházát

Az Infopark és a Duna mellett ünnepélyes keretek között tették le a Siemens-csoporthoz tartozó evosoft Hungary székházának alapkövét. A 21 ezer m2-es LEED Gold minősítésű irodaház várhatóan 2021 elején nyitja meg a kapuit a WING fejlesztésében.

A 21 ezer m2-es, hatemeletes irodaház a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második ütemeként épül fel az Ericsson hazai székháza mellett. Az aktív fejlesztési tevékenységnek és a közelmúlt tranzakcióinak köszönhetően a WING mára több mint 100 ezer négyzetméter érdekeltséggel bír az Infoparkban és közvetlen környezetében – a B, C, D, I épületek, valamint az Ericsson és evosoft székházak –, amellyel a terület meghatározó, többségi szereplőjévé vált.

Az ingatlanfejlesztés a Budapesten már évek óta zajló székház-fejlesztési trend újabb képviselője, hiszen korábban elsősorban az infokommunikációs szektor jeles hazai képviselői sorra költöztek új székházakba vagy fejlesztő központokba. Itt említhetjük meg a Nokia, az Ericsson, a Telekom vagy éppen most az evosoft meghatározó projektjét.

Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója az ünnepélyes alapkőletétel során elmondta: céljuk a Magyarországon tevékenykedő vezető nagyvállalatok ingatlanigényeit hosszú távú megoldásokkal kielégíteni, ezt a törekvésüket tökéletesen példázza az evosoft új székháza is. Az új irodaházzal világszínvonalú munkahelyeket hoznak létre, amely a legmodernebb technológiákkal rendelkezik majd, és a LEED Gold minősítés kritériumai szerint környezetbarát és energiatakarékos lesz. Nagy a verseny a nagyvilágban a munkavállalókért, ezért is fontos biztosítani az inspiráló munkakörnyezetet.

A Wing elnök-vezérigazgatója hozzátette, hogy a Siemens-szel hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, ennek egyik ékes példája, hogy a WING még tavaly év végén megvásárolta a Siemens Gizella úti telephelyét. A közel 40 ezer négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező ingatlanon nyolc épület található. Itt a Siemens 17 ezer m2-nyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszú távú, 10 éves bérleti szerződés keretében.

Az evosoft új székházának helyszíne kiváló, hiszen az Infopark és a tágabb környezete, vagyis Dél-Buda a főváros egyik legjobban fejlődő negyede, ahol a lakóházak mellett jelentős irodaház-építési láz bontakozott ki. A vállalatok számára azért is lényeges ez a lokáció, hiszen a közelben található az ELTE és a Műegyetem kampusza is, amelyekkel a kutatás-fejlesztésben érdekelt cégek szoros együttműködésben dolgoznak.

Az alapkőletételen Petényi István, az evosoft Hungary ügyvezetője kiemelte: amikor úgy döntöttek, hogy a szoftverfejlesztői tevékenységüket egy központba vonják össze, az volt a céljuk, hogy hatékonyabbá tegyék a kollégáik munkáját. A több mint 1600 munkatársuk világszínvonalú szoftverfejlesztési, szakmai és minőségbiztosítási elvárásoknak felel meg, ezért az új székházukkal ehhez a tevékenységhez szeretnének igényes és inspiráló munkahelyi környezetet teremteni.

Az eseményen részt vett Roland Busch, a Siemens AG technológiai és operációs vezetője is, aki hangsúlyozta, hogy az új evosoft épület a Siemens Magyarország és a digitális korszak iránti elkötelezettségét tükrözi. Az irodaház motiváló munkakörnyezet lesz a digitális gondolkodók számára, termékeny alap az együttműködés és az innováció számára.

Az evosoft új székházának építészeti különlegessége a letisztult üvegfelületen megjelenő homlokzati áttörés, amely gyakorlatilag a valóságban is „ablakot” nyit a Dunára, egyúttal lehetővé teszi a belső udvarok és a hátsó irodarészek kilátását a folyóra. A második emeleti panorámás teraszról kilátás nyílik a Dunára és a pesti belvárosra. Az impozáns és elegáns lobby térből közelíthetők meg a földszinti szolgáltatók és a zöld belső udvarok, így az irodatereket és a közös területeket „elárasztja” a fény. A high-tech megjelenésű elegáns épület tervezését a WING építésztervező leányvállalata, az Aspectus Architect végezte Szerdahelyi László vezetésével.

A megrendelő evosoft Hungary a Budapest Business Journal felmérése szerint Magyarország vezető szoftverháza, amely a Siemens AG egyik legfontosabb stratégiai partnere, és a hazai informatikai piac meghatározó szereplője. A technológiai óriás szinte valamennyi szakterületén közreműködnek, dinamikus hazai fejlődésüket mutatja, hogy Budapesten már 5 irodaházban vannak jelen, vidéki telephelyeiket Miskolc mellett Szegeddel bővítették, és mindkét régióban a térség meghatározó IT szereplőjévé léptek elő.