A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Adjon zöld utat irodai megtakarításainak!

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért immár negyedik alkalommal rendezi meg az ingyenes Zöld Iroda kiállítást.

A rendezvény időpontja: 2010. május 18., helyszíne: Budapest, Kinnarps Irodaház, XIII. kerület Váci út 92. A belépés a látogatók számára ingyenes, csupán a www.zoldiroda.hu honlapon kell előzetesen regisztrálniuk.

 

A kiállítás célja a hazai irodaszer-, irodabútor-, tisztítószer-, irodatechnikai berendezés gyártók és forgalmazók környezetbarát termékeinek seregszemléje mellett az irodazöldítéssel elérhető megtakarítási lehetőségek bemutatása, mind építéstechnikai, mind pedig üzemeltetési szempontból. A rendezvény Magyarországon arra hívja fel a figyelmet, hogy egy iroda kialakításánál a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével nem csupán emberbarát munkahelyet teremthetünk, de jelentős megtakarításokat is elérhetünk.

 

Az intelligens irodaházban megrendezett kiállításon a látogatók tájékozódhatnak a környezetbarát irodai nyomtatási módszerekről és berendezésekről, kipróbálhatják az ergonomikus irodabútorokat és a kartonbútorokat, belekóstolhatnak az egészséges és méltányos vendéglátás termékeibe, megismerhetik a környezetkímélő tisztítási és személyi higiéniai technológiákat, a környezetbarát irodaszereket, megtanulhatják az irodai szelektív hulladékgyűjtés módszereit, közben pedig felfrissülhetnek egy rövid masszázzsal. A nap folyamán szakmai előadásokat hallhatnak többek között a környezet és emberbarát irodai működésről, a felelősen használható irodai termékekről, az irodai megtakarítási lehetőségekről, újfajta munkastílusokról, a munkahelyi egészségfejlesztésről.

 

A Zöld Iroda kiállításon adják át a 2010-es Zöld Iroda verseny díjait, 8 kategóriában. A díjakat azok az irodák nyerhetik el, akik a legjobban teljesítettek a Zöld Iroda verseny két és fél hónapja alatt. A díjakat ünnepélyes keretek között Havas István, az Ernst & Young Magyarország vezérigazgatója adja át (a vállalat a 2009-es Zöld Iroda verseny nagyvállalati kategória győztese, 2009 Legzöldebb Irodája). Az versenyzők névsora és friss információk a www.zoldiroda.hu honlapon olvashatóak.

 


Kiket vár a KÖVET Egyesület a kiállításra?

 

Kiállítóként: Mindazon szervezeteket, akik a papír- és nyomdaipari, írószer-, irodabútor- és irodatechnika piacon foglalkoznak környezetbarát termékekkel (gyártók, importőrök, forgalmazók, képviseletek, nagykereskedők), különös tekintettel az irodai környezetvédelemmel elérhető megtakarításokat kínáló termékekre és szolgáltatásokra.

 

Látogatóként: A KÖVET a rendezvényt mindazon látogatóknak, vállalatoknak, intézmények beszerzőinek, oktatási intézmények képviselőinek ajánlja, akik szeretnének környezet- és emberbarát munkahelyet kialakítani, vagy megtalálni szervezetük számára a megfelelő irodaházat, ahol zölden működtethetik irodájukat, de nem tudják, hogyan lássanak hozzá, hol találják a megfelelő partnereket.
További információ és látogatói regisztráció: www.zoldiroda.hu

 

 

A cikk az Iroda Évkönyv 4. évfolyamában található. Amennyiben szívesen olvasná évkönyvünk további cikkeit, tekintse meg az online változatot.

+ + +

Az iroda.hu-csoport internetes felületein megjelenő saját cikkek a kiadó szellemi tulajdonát képezik. Másolásukhoz, utánközlésükhez a kiadó engedélye szükséges. A kiadó saját tartalmak esetében, csak és kizárólag a lead átvételéhez járul hozzá, mely után a cikk linkjét kérjük elhelyezni!