A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ami egyik irodából sem hiányozhat: digitális írótábla

A jegyzetelés új generáció megérkezett! Félre a papírt és a tollat, le a laptoppal és a számítógéppel! Ez a megoldás e kettő kombinációjából született meg, így jelenleg az egyik legpraktikusabb irodai eszköz a földön.

Az irodai élet másból sem áll, csak meetingekből, sok jegyzetelésből és a számítógép előtt ülésből. Sokan szeretnek a tárgyalások alkalmával laptoppal jegyzetelni, de ezt sokan azért nem szeretik, mert pl. egy-egy ábrát nem tudnak hirtelen felrajzolni, a funkciók közt át kell váltani, aztán az ábrát érthetően meg kell szerkeszteni és ezzel sok idő megy el. Akik a hagyományos, papírra írt változatot kedvelik, ők már sokkal gyorsabban tudják összedobni ezeket a rajzokat, de itt a probléma, hogy mindig kell, hogy legyen nálunk egy rakat papír, hogy legyen elegendő hely a feljegyzésekhez, és utána olyan helyen kell tárolnunk a jegyzeteket, hogy azok biztosan ne kallódjanak el. De hányszor estünk már ebbe vagy abba a hibába... Ezeket a nehézségeket könnyen kiküszöbölheti a digitális tábla, mely kedvelt eleme lehet az irodai életnek.

Összeszedtünk 10 okot, hogy egy ilyen digitális tábla miért is jobb, mint a hagyományos jegyzetfüzetek vagy laptopok.

1. Azonnal digitalizálja az írást. Nem kell külön bescannelni, felvinni, átírni, hanem egyből a digitális éterbe kerül, ezzel is megőrizve az információkat. Gyorsan és pontosan dolgozik, az írás ezáltal megmarad.

2. A papírfecnik könnyebben elkallódhatnak. A kisebb-nagyobb papírlapok valljuk be, nem egyszer tűntek már el az íróasztalunk valamelyik fiókjában... Pedig emlékszünk rá, hogy oda tettük! Hogy ezt a hibát kiküszöböljük, itt van ez a kütyü, ami nem engedi a jegyzeteinket elveszni.

3. Nem nehéz, nem túl nagy, egy női kistáskában is elfér. Ez a laptoppal szemben egy hatalmas előnye, nem kell külön táskában cipelni, elég egy kis tok és kész. A füzetek és a papírok is sokszor annyi helyet foglalnak el a táskában, hogy ki sem látunk az iratoktól.

4. Nemcsak írást, hanem rajzot is bevesz. Így bátran skicceket, diagramokat is firkálhatunk, csak a képzelet szab határt annak, hogy mit viszünk fel a táblára. Egyszerűen használjuk úgy, mint egy papírlapot, firkáljunk, alkossunk, itt a forma és a kivitelezés is mindegy.

5. Írni a melléket tollal tudunk, de akár az ujjunkat is használhatjuk. Ha éppen nincs nálunk a saját tolla, semmi probléma, más íróeszközzel, vagy akár az ujjainkkal is írhatunk! Lehet, hogy úgy nem lesz olyan esztétikus, de még mindig jobb, mintha a sima papírlap mellé elfelejtettünk volna tollat berakni... ott az ujjunk biztosan nem segít ki minket.

6. Nagy képernyős (legalább 8,5”), melyet kényelmesen nézhetünk. A tabletekhez vagy e-readerekhez hasonlóan nagy kijelzője van, mely a telefonokénál nagyobb, de a laptopokénál kisebb. Pont ideális méret minden tevékenységhez, éppen belesimul a kezünkbe.

7. Érintésérzékeny felület. Ez azért nagyon hasznos, mert attól függően, hogy milyen erősen nyomjuk a felületet, vékonyabb és vastagabb vonalakat is tudunk húzni. Ha gyengén írunk a kijelzőre, akkor vékony, ha erőteljesebben, akkor pedig vastag vonalakat tudunk alkotni.

8. Egy gombnyomással töröl. Na nem azt, amit eddig írtunk – hiszen azt digitalizálja –, hanem az aktuális oldalt, amit előzőleg írtunk. Mindössze egy gombot kell a szélén megnyomnunk, így – szemben a papírlappal – nem kell hibajavítózni vagy radírozni, hanem egy másodperc múlva ismét üres felületre írhatunk.

9. Környezettudatos, nem használunk el feleslegesen sok papírt az írás során. Nem kell jegyzetfüzeteket vagy postiteket vennünk tonnaszámra, hiszen az LCD táblával való jegyzetelés során kikerüljük ezt a problémát.

10. Az ára is kedvező. Olyannyira, hogy aki azt mondja, nem éri meg, az nem tudja miről van szó. Egy ilyen kütyüt már 10 ezer forint körüli összegért beszerezhetünk, ami valljuk be, csekélység a tudásához és a praktikumához képest.