A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Apple: így kell jutalmazni a kollégákat

Még februárban #Zárd a kört!-kihívást indított az Apple saját alkalmazottainak – ezzel is szerették volna ösztönözni őket a gyakori testmozgásra. A rendszeresen sportolók ajándékokat is kaptak a cégtől.

Az Apple tényleg komolyan gondolja innovátori szerepét a technológia és az egészség ötvözésében! Remek kis ösztönző, játékos feladatot találtak ki a dolgozók számára, mely az óra használatával rendszeres testmozgásra késztette (és reméljük a jövőben is készteti) őket. Azok az alkalmazottak, egy hónapon keresztül minden nap minden sportos kihívást teljesítettek, elismerésül egy jelvényszerű kitűzőt és pólót kaptak ajándékba. Érdekesség, hogy a kitűzők pont úgy néznek ki, mint a badge-ek, amiket virtuálisan a teljesítményükért kaphatnak, így arany, ezüst vagy bronz színekben kapták a jelvényeket. A kitűzőkhöz egy kis motiváló szöveg is járt:

„Üdv a győztesek körében. Megcsináltad. Végig vitted a Zárd a köreidet kihívást, aminek ez a kitűző a bizonyítéka. Viseld, mutogasd, vagy csak tedd ki a hűtőre. Legyen ez egy emlékeztető számodra, hogy bár a kihívásnak vége, de az egészségesebb életed még csak most kezdődött el.”

A kihívásnak akkora sikere lett az Apple-dolgozóknál, hogy elárasztották a közösségi média felületeit a kihívással és a sikeres eredményeikkel. Bár, ezért a kihívásért csak házon belül járt jutalom, az Apple az órák tulajdonosainak is időnként különleges kihívásokat találnak ki, amik teljesítéséért speciális badge jár. Például a Hálaadás napi kihívás arra bíztatta őket, hogy fussanak 3.1 mérföldet, Új évkor pedig arra ösztönözték a felhasználókat, hogy januárban egy héten keresztül a lehető legtöbb célt teljesítsék.