A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az A66 lett az Év Irodája Különdíj 2016 győztese

A WING Zrt. különleges Andrássy úti irodaépülete, az A66 Az Év Irodája Különdíját nyerte el. A múlt hagyománya és a jelen innovációja jellemzi az épületet, mely méltón képviseli az idei verseny értékeit.

Az Andrássy úton található, Az Év Irodája Különdíját elnyert A66 irodaház teljesen új irányt képvisel a hazai irodapiacon. A 3.000 négyzetméteres, bizonyos szempontból minimalista belső kialakítású műemlékpalota elsősorban olyan cégek körében népszerű, amelyek az egyediséget középpontba állító, laza, inspiráló környezetet igényelnek, és egyben a legmodernebb technológiára is szükségük van. Az épület legnagyobb és legjellemzőbb ilyen bérlője egy nemzetközi médiacsoport hazai leányvállalata a GMG Hungary Kft., amely Budapesten fejleszti híraggregátor platformját. Az irodaház felújításakor a Wing egyaránt követte a műemlékvédelmi előírásokat és figyelembe vette a progresszív bérlői igényeket. A cél az volt, hogy különleges hangulatú, inspiráló munkakörnyezet jöjjön létre úgy, hogy közben láthatóak legyenek az épület történelmi építészeti értékei. A ház építész tervezője Szalai Tihamér, míg a belsőépítészetet William Clothier a Brody House alapítója formálta egyedivé.

Az A66 irodaház olyan műemléki védettséget élvező, klasszikus stílusú Andrássy úti palotaépület, amelynek kreatívan felújított „A” kategóriás designirodái indusztriális jellegű, minimalista kontraszttal hangsúlyozzák az épület történelmi építészeti értékeit. A külső homlokzatokat és a menthető mennyezeti freskókat korhű módon hozatták helyre, a belsőépítészet viszont a megrendelő egyedi ízlését tükrözi, és leginkább a budapesti romkocsmák hangulatához hasonítható. Így az épület Budapest egyedi színfoltja lett, hiszen egyetlen más irodaépület történelmét sem érzékeltetik ilyen építészeti megoldásokkal.A cél az volt, hogy különleges hangulatú, inspiráló munkahelyet teremtsenek egyterű irodákkal, tárgyalókkal, munkahelyként is funkcionáló étkezővel és társalgóval, egyéb közösségi helységekkel. A berendezést és a felszereltséget a minőség és a legmodernebb technológiák jellemzik.

„A díjnyertes A66 épület olyan kiemelkedő projekt, amely nem csak a bérlők számára jelent értéket, hanem gazdagítja a főváros építészeti kultúráját is” – mondta Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki Az Év Ingatlanpiaci Személyisége díjat vehette át. „Budapest egyedülálló építészeti értékekkel rendelkezik, de az épületek sokszor nem felelnek meg a mai funkcióknak és igényeknek. Ezért feladatunk új életet adni az urbanisztikailag, építészetileg és örökségvédelmi szempontból értékes épületeknek. Az A66 egyszerre egy Andrássy úti palota és egy korszerű, kiváló designnal rendelkező iroda és galéria. Partnereinkkel, a Gizmodo Media Group-pal és a Brody House-szal egy használaton kívüli épületnek tudtunk új életet adni. A megnyert díj ennek a magas szintű ingatlanfejlesztői teljesítménynek az elismerése.”

 

Az Év Irodája versenyre idén kilenc kategóriában összesen 136 nevezés érkezett. Az idei kiírás fókuszában a well-being (a dolgozói környezet kellemessége és hatékonysága) és a munkáltatói márkaépítés állt. Az épületeket először egy közönségszavazáson mérették meg, majd a továbbjutó pályázatokat a kategóriáknak megfelelően összeválogatott független szakemberekből álló zsűri értékelte.