A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az ABB új innovációs kampuszt épít

Az ABB 100 millió eurós beruházással innovációs és képzési kampuszt épít az ausztriai Eggelsbergben.

A helyszín a B&R (Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik GmbH) székhelye is, amely céget az ABB egy évvel korábban vásárolt fel, és amely a világ legnagyobb, független beszállítója volt a termék- és szoftveralapú nyílt architektúrájú megoldások piacán.  Itt kívánja egyesíteni a vállalat az erőit: az új fejlesztés az ABB történetének legnagyobb beruházása lesz, hiszen közel ezer munkahelyet fognak teremteni.

A munkahelyi kampusz abszolút a csúcstechnológiára alapoz, hiszen a termelést és a gyártást intelligens és felhőre csatlakozó gépek és robotok végzik majd autonóm módon. A cégcsoport amúgy is élenjár az innovatív megoldásokban, hiszen a 30 ezer főt alkalmazó vállalat csak éves szinten 1,4 milliárd dollárt költ kutatás-fejlesztésre.

Az új kampusz 35 ezer m2 alapterületű lesz, ahol a hipermodern laborok mellett – amelyek az ipari vezérlőrendszerektől a gépi tanuláson át a mesterséges intelligenciáig fejlesztenek és tesztelnek majd automatizálási technológiákat – felépül az Automatizálási Akadémia is, ahol a vállalat ügyfeleit és alkalmazottait képzik ki az új technológiák használatára.

Már a nyáron megtartják az alapkőletételt, és a tervek szerint 2020-ban megkezdődhet a munka a központban. Az új kampusznak köszönhetően a világ második legnagyobb, ipari automatizálási megoldásokat szállító vállalata tovább erősíti vezető pozícióját a gép- és gyárautomatizálás területén.

Az ABB hazai munkaszervezete még 2014-ben költözött a Green House irodaházba, ahol megtapasztalhatjuk a vállalatot jellemző innovatív megoldásokat is. Mindemellett az ABB szállította egyrészt a teljes épület energiaellátásához és elosztásához szükséges, középfeszültségű berendezések, transzformátorok és alelosztók alkotta rendszert, másrészt jelenleg az úgynevezett KNX intelligens épületirányítási- és üzemeltetési rendszerük biztosítja az energiahatékony működés feltételeit.