A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az AccorHotels tudja, mi kell az Y- és Z-generációnak!

Végy egy fiatalos csapatot, hallgasd meg a dolgozókat, fűszerezd meg egy kis dizájnnal és máris kész a tökéletes iroda – ez Az Év Irodája verseny nevezőjének irodareceptje.

Az AccorHotels, a világ vezető utazási és életmód csoportja több mint 4100 szállodával rendelkezik, az ehhez kapcsolódó új iroda a szállodák támogatóközpontjaként működik itt Budapesten. Minden adott egy igazi Y- és Z-generációs munkahelyhez: nyitott terek, rekreációs helyiségek és maximális figyelem a vezetőség részéről. Az odafigyelés már a tervezéskor is megmutatkozott, ugyanis tudatosan alakították dolgozóbaráttá az új irodát – minden értékes munkavállalóért készek harcba szállni, és ehhez az irodai környezet az egyik eszközük. „A beköltözés napján a vörös szőnyeg a bejáratnál, a személyre szóló welcome ajándék és csoki, a közös koccintás, továbbá a beköltözés hetében megvalósuló interaktív csapatépítő mind azt segítették, hogy az új iroda mindenki számára „álom irodává” válhasson.” A közel nyolcvan munkatárs egyénileg választhatta ki az ergonomikus székek közül, hogy milyet szeretnének, még a színüket is saját ízlésükre szabhatták.

Hogy fokozzák a kényelmet és halmozzák az élvezeteket, ingyenes kávé- és teafogyasztási lehetőség, zuhanyzók és öltözők is rendelkezésre állnak, továbbá csocsó asztal is várja a játékosabb kedvű dolgozókat. Az új iroda a csoport egyik szállodájában kapott helyet, melyet rendesen átalakítottak: a tartófalakon kívül szinte semmi nem maradt, csak egy átlátható, transzparens tér, mely a mindennapi munkának ad otthont. Az irodában az egyéni és csoportos munkavégzésre is lehetőség van – az agórán, a kantinban, a konferenciateremben, a "conf call" kabinokban, a teraszon vagy akusztikus fotelekben is létrejöhet a kollaboráció. A berendezést letisztult és fehér bútorok jellemzik, melyekhez mintegy ellenpontként színes hangszigetelő szőnyegeket választottak. A vállalat PLANET 21 programja értelmében a zöld megközelítést alkalmaztak, ezért a fa felületek, a konferenciaterem üvegfalát díszítő fa dekoráció, a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége, LED fényforrások használata és a közösségi kert mind-mind a tudatos koncepció részét képzik.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.