A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Az AccorHotels tudja, mi kell az Y- és Z-generációnak!

Végy egy fiatalos csapatot, hallgasd meg a dolgozókat, fűszerezd meg egy kis dizájnnal és máris kész a tökéletes iroda – ez Az Év Irodája verseny nevezőjének irodareceptje.

Az AccorHotels, a világ vezető utazási és életmód csoportja több mint 4100 szállodával rendelkezik, az ehhez kapcsolódó új iroda a szállodák támogatóközpontjaként működik itt Budapesten. Minden adott egy igazi Y- és Z-generációs munkahelyhez: nyitott terek, rekreációs helyiségek és maximális figyelem a vezetőség részéről. Az odafigyelés már a tervezéskor is megmutatkozott, ugyanis tudatosan alakították dolgozóbaráttá az új irodát – minden értékes munkavállalóért készek harcba szállni, és ehhez az irodai környezet az egyik eszközük. „A beköltözés napján a vörös szőnyeg a bejáratnál, a személyre szóló welcome ajándék és csoki, a közös koccintás, továbbá a beköltözés hetében megvalósuló interaktív csapatépítő mind azt segítették, hogy az új iroda mindenki számára „álom irodává” válhasson.” A közel nyolcvan munkatárs egyénileg választhatta ki az ergonomikus székek közül, hogy milyet szeretnének, még a színüket is saját ízlésükre szabhatták.

Hogy fokozzák a kényelmet és halmozzák az élvezeteket, ingyenes kávé- és teafogyasztási lehetőség, zuhanyzók és öltözők is rendelkezésre állnak, továbbá csocsó asztal is várja a játékosabb kedvű dolgozókat. Az új iroda a csoport egyik szállodájában kapott helyet, melyet rendesen átalakítottak: a tartófalakon kívül szinte semmi nem maradt, csak egy átlátható, transzparens tér, mely a mindennapi munkának ad otthont. Az irodában az egyéni és csoportos munkavégzésre is lehetőség van – az agórán, a kantinban, a konferenciateremben, a "conf call" kabinokban, a teraszon vagy akusztikus fotelekben is létrejöhet a kollaboráció. A berendezést letisztult és fehér bútorok jellemzik, melyekhez mintegy ellenpontként színes hangszigetelő szőnyegeket választottak. A vállalat PLANET 21 programja értelmében a zöld megközelítést alkalmaztak, ezért a fa felületek, a konferenciaterem üvegfalát díszítő fa dekoráció, a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége, LED fényforrások használata és a közösségi kert mind-mind a tudatos koncepció részét képzik.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.