A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az ACG a tavalyi nyereményeső után kicsit belassít

2017-ben szinte minden ragos versenyt megnyert az ügynökség, amit csak lehetett. Az Év Irodája 2017 nyertese a korábbi években versenyzésre szánt költségvetésének mindössze egyharmadát költi idén versenynevezésekre.

„A tavalyi év a nagy változások és a sikerek éve volt az ACG-ben. 2017-ben szinte minden elnyerhető címet elhoztunk: Év Ügynöksége lettünk az Arany Pengén, vezetjük az M+ listát, valamint a független és a hatékonysági allistákat is, emellett a független ügynökségek között elsők vagyunk az EFFIEhatékonysági világranglistáján, új székházunkat pedig Az Év Irodájának választották. Mindez óriási öröm és büszkeség, de nem kényelmesedtünk el tőle. Miközben új székházba költöztünk, a hatékony és tökéletesen integrált működés érdekében komoly szervezeti átalakításokba kezdtünk. Folyamatosan bővítjük szakmai kompetenciáinkat, új divíziókat nyitunk, és csapatunk nagyszerű szakemberekkel bővült, ami nagy lendületet adott az egész ügynökségnek, így 2018 számunkra egyértelműen a megújulásról és a szakmai fejlődésről szól” – nyilatkozta Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség ügyvezetője.

Nagy László kreatívigazgató szerint: „továbbra is fontosak a megmérettetések, a díjak és a belőlük fakadó listahelyezések, de ebben az állandóan változó környezetben talán mindennél fontosabb a jövőbe látás, az átalakulás képessége. Mindkettő komoly költségvetést igényel, és mi – kicsit a versenyzés rovására – most a megújulást és a fejlődést helyeztük fókuszba, erre fordítjuk a lehető legtöbb anyagi forrásunkat. Azt valljuk, hogy a jó szakemberek megtartásához, a tehetséges fiatalok bevonzásához új recept kell: a díjak mellett a kiemelkedő szakmai környezet és a folyamatosan megújuló tudásbázis mára elengedhetetlen.”

Az átcsoportosításoknak köszönhetően az ACG minden eddiginél nagyobb kontingenst akkreditál idén a szakmai szempontból legrangosabb Cannes-i Reklámfesztiválra, ahová Nagy László kreatívigazgató vezetésével 8 főt küldenek (5 kreatív és 3 stratégai, illetve client service szakembert). Emellett nagyobb csapatokat delegálnak elismert nemzetközi és hazai fesztiválokra, köztük a BrainBarra is – utóbbival közösen ráadásul Mastermind Sessions néven idén új nemzetközi szintű szakmai képzési programot hoztak létre.

A döntés az ügynökség managementje szerint abban is segíti az ACG-t, hogy középtávú terveivel összhangban a jövőben tovább bővítse inkubációs programjait, a Brain Bar és a Krea Kortárs Művészeti Iskola partnereként erősítse az oktatás színvonalát, és ezáltal növelje a hazai reklámszakma érdekérvényesítő képességét.